Mam wniosek o becikowe złożony drogą elektroniczną przez Stronę Empatii + do niego jest podpięte tylko zaświadczenie położnej o 10 tygodniu. Strona wybrała preferowany sposób odpowiedzi elektronicznie.
Strona zaznaczyła, że nastąpiła utrata i uzyskanie dochodu, ale nie dostarczyła żadnych dokumentów.
Chcę jej wysłać elektronicznie wezwanie o dostarczenie brakujących dokumentów.
Czy strona musi dostarczyć te dokumenty tylko drogą elektroniczną czy można inaczej?
Pilne - sposób dostarczenia brakujących dokumentów przy wnio
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW/FA
- Kontakt:
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Pilne - sposób dostarczenia brakujących dokumentów przy
może inaczejAga7623 pisze:Mam wniosek o becikowe złożony drogą elektroniczną przez Stronę Empatii + do niego jest podpięte tylko zaświadczenie położnej o 10 tygodniu. Strona wybrała preferowany sposób odpowiedzi elektronicznie.
Strona zaznaczyła, że nastąpiła utrata i uzyskanie dochodu, ale nie dostarczyła żadnych dokumentów.
Chcę jej wysłać elektronicznie wezwanie o dostarczenie brakujących dokumentów.
Czy strona musi dostarczyć te dokumenty tylko drogą elektroniczną czy można inaczej?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz Pilne - sposób dostarczenia brakujących dokumentów przy wnio - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
uznanie ojcostwa i zmiana nazwiska dziecka
weryfikacja z ministerstwa finansów
Postanowienie czy zmiana decyzji z urzędu
Czy w SZO cofiemy się ze składkami zdrowotnymi?
Zatrudnienie od 29 grudnia 2017
wniosek rozpatrzony po 3 latach
Przyznanie SZO synowi -od kiedy?
Jednorazowa zapomoga czy wypłacać
koszty utrzymania rodziny, a alimenty
Zasiłek macierzyński z dg-jak liczyć po zakończeniu
czy należy sie dodatek z urodzenia
ubezpieczenie społeczne specjalny zasiłek opiekuńczy
Zgon dziecka a wypłata zasiłku pielęgnacyjnego.
Kiedy robicie wypłaty świadczeń?
okresy składkowe i nieskładkowe
Przyznany ZR a teraz ma zł/zł