pismo do kierownika o dodatek motywacyjny!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 14 mar 2025, 11:04

Czy ktoś z Was napisał oficjalne pismo z naszymi " żalami" do kierownika o przyznanie nam dodatku? U nas były rozmowy i z wójtem i kierowniczką ( na tzw. gębę) i niczego to nie wskórało. Wójt niby miał nam pomóc ale nie dostałyśmy żadnej odpowiedzi. Jest nas dwie wykluczone. Chcemy jeszcze oficjalnie wystąpić z pismem do kierownika - niech się wysili i napisze. Jeśli ktoś mógłby się podzielić pismem byłabym wdzięczna.
miko
Stażysta
Od: 14 kwie 2014, 14:03
Zajmuję się:

Napisano: 14 mar 2025, 12:01

Ja też bym chciała takie pismo wystosować, mam odpowiedzi na moje pisma z UW i Misnisterstwa, że to do obowiązku kierownika należy przeanalizowanie zakresy czynności pracownika i podjęcie decyzji. Pani z UW mówiła, że jeśli na gębę nie przyzna to trzeba wystosować pismo.Inni pracownicy dostali tylko ja nie, a zastępuje kierownika i podpisuje pisma z zakresu pomocy społecznej, jestem koordynatorem do spraw dostępności , zajmuje się składnicą akt ośrodka i polityką zarządczą i zarządzaniem skrzynką e-doręczenia. Jestem zła ze robię nie tylko zadania z zakresu ŚR i FA i cała gama Rządowych programów i nie mam dodatku.
EMaj
Praktykant
Od: 14 mar 2025, 11:50
Zajmuję się: ŚR, FA

Napisano: 14 mar 2025, 14:17

Pracuję w świadczeniach od samego początku i takiego upodlenia finansowego nigdy nie było i na okres ponad trzech lat.
miko
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 14 mar 2025, 14:28

EMaj pisze:
14 mar 2025, 12:01
Ja też bym chciała takie pismo wystosować, mam odpowiedzi na moje pisma z UW i Misnisterstwa, że to do obowiązku kierownika należy przeanalizowanie zakresy czynności pracownika i podjęcie decyzji. Pani z UW mówiła, że jeśli na gębę nie przyzna to trzeba wystosować pismo.Inni pracownicy dostali tylko ja nie, a zastępuje kierownika i podpisuje pisma z zakresu pomocy społecznej, jestem koordynatorem do spraw dostępności , zajmuje się składnicą akt ośrodka i polityką zarządczą i zarządzaniem skrzynką e-doręczenia. Jestem zła ze robię nie tylko zadania z zakresu ŚR i FA i cała gama Rządowych programów i nie mam dodatku.
z takim zakresem czynności bez dodatku? :shock: :o :shock:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 14 mar 2025, 14:57

miko pisze:
14 mar 2025, 14:17
Pracuję w świadczeniach od samego początku i takiego upodlenia finansowego nigdy nie było i na okres ponad trzech lat.
Nie jesteś sam/sama .... u mnie taka sama sytuacja....
~o~
VIP
Od: 08 mar 2017, 13:24
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 14 mar 2025, 15:39

Pani u UW powiedziała, że jeśli bym złożyła to do PIP to byłoby niedopełnienie obowiązków przez kierownika, ale każdy chce pracować
EMaj
Praktykant
Od: 14 mar 2025, 11:50
Zajmuję się: ŚR, FA

Napisano: 14 mar 2025, 16:35

Ale gdy wpłynie pismo do kierownika z prośbą o ustosunkowanie to będę maiła to na papierku a nie na gębę. Czy taka sytuacja jest zgodna z kodeksem pracy??? No raczej nie i może warto też ten fakt poruszyć. Najprościej nie dać i nie rozmawiać już o tym.
miko
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 14 mar 2025, 20:49

D.C.
Stażysta
Od: 26 cze 2024, 20:01
Zajmuję się: ŚR, FA, DM, KDR, CP i inne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]