pismo do kierownika o dodatek motywacyjny!!!

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
miko
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

pismo do kierownika o dodatek motywacyjny!!!

Post autor: miko »

Czy ktoś z Was napisał oficjalne pismo z naszymi " żalami" do kierownika o przyznanie nam dodatku? U nas były rozmowy i z wójtem i kierowniczką ( na tzw. gębę) i niczego to nie wskórało. Wójt niby miał nam pomóc ale nie dostałyśmy żadnej odpowiedzi. Jest nas dwie wykluczone. Chcemy jeszcze oficjalnie wystąpić z pismem do kierownika - niech się wysili i napisze. Jeśli ktoś mógłby się podzielić pismem byłabym wdzięczna.
EMaj
Praktykant
Zajmuję się: ŚR, FA
Kontakt:

Re: pismo do kierownika o dodatek motywacyjny!!!

Post autor: EMaj »

Ja też bym chciała takie pismo wystosować, mam odpowiedzi na moje pisma z UW i Misnisterstwa, że to do obowiązku kierownika należy przeanalizowanie zakresy czynności pracownika i podjęcie decyzji. Pani z UW mówiła, że jeśli na gębę nie przyzna to trzeba wystosować pismo.Inni pracownicy dostali tylko ja nie, a zastępuje kierownika i podpisuje pisma z zakresu pomocy społecznej, jestem koordynatorem do spraw dostępności , zajmuje się składnicą akt ośrodka i polityką zarządczą i zarządzaniem skrzynką e-doręczenia. Jestem zła ze robię nie tylko zadania z zakresu ŚR i FA i cała gama Rządowych programów i nie mam dodatku.
miko
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Pracuję w świadczeniach od samego początku i takiego upodlenia finansowego nigdy nie było i na okres ponad trzech lat.
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

EMaj pisze: 14 mar 2025, 12:01 Ja też bym chciała takie pismo wystosować, mam odpowiedzi na moje pisma z UW i Misnisterstwa, że to do obowiązku kierownika należy przeanalizowanie zakresy czynności pracownika i podjęcie decyzji. Pani z UW mówiła, że jeśli na gębę nie przyzna to trzeba wystosować pismo.Inni pracownicy dostali tylko ja nie, a zastępuje kierownika i podpisuje pisma z zakresu pomocy społecznej, jestem koordynatorem do spraw dostępności , zajmuje się składnicą akt ośrodka i polityką zarządczą i zarządzaniem skrzynką e-doręczenia. Jestem zła ze robię nie tylko zadania z zakresu ŚR i FA i cała gama Rządowych programów i nie mam dodatku.
z takim zakresem czynności bez dodatku? :shock: :o :shock:
~o~
VIP
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: ~o~ »

miko pisze: 14 mar 2025, 14:17 Pracuję w świadczeniach od samego początku i takiego upodlenia finansowego nigdy nie było i na okres ponad trzech lat.
Nie jesteś sam/sama .... u mnie taka sama sytuacja....
EMaj
Praktykant
Zajmuję się: ŚR, FA
Kontakt:

Post autor: EMaj »

Pani u UW powiedziała, że jeśli bym złożyła to do PIP to byłoby niedopełnienie obowiązków przez kierownika, ale każdy chce pracować
miko
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Ale gdy wpłynie pismo do kierownika z prośbą o ustosunkowanie to będę maiła to na papierku a nie na gębę. Czy taka sytuacja jest zgodna z kodeksem pracy??? No raczej nie i może warto też ten fakt poruszyć. Najprościej nie dać i nie rozmawiać już o tym.
D.C.
Stażysta
Zajmuję się: ŚR, FA, DM, KDR, CP i inne
Kontakt:

Post autor: D.C. »

ODPOWIEDZ