Płaca w domach dziecka
Płaca w domach dziecka
Mam prośbę o podanie Waszych zarobków w domach dziecka. Chodzi mi o kwoty netto dla wychowawców, specjalistów. Interesuje mnie głównie Wrocław i oklice. Dobrze by było gdybyście mogli podac kwotę zasadniczą + ewentualne dodatki.
Pytam bo właśnie jesteśmy w fazie negocjacji podwyżek, a nie chcemy żądać nierealnych kwot finansowych.
Dziękuję za odpowiedzi-)))
Pytam bo właśnie jesteśmy w fazie negocjacji podwyżek, a nie chcemy żądać nierealnych kwot finansowych.
Dziękuję za odpowiedzi-)))
Re: Płaca w domach dziecka
młodszy wychowawca, pensja zasadnicza-1810 zł brutto, woj. śląskie
pedagog z karty nauczyciela-2227 zł brutto+ dodatki trudne 650 zł
dolnośląskie, nie Wrocław, wychowawca kp z trzyletnim stażem 1950zł brutto bez dodatków
Oj to chyba nie pokażemy, ja zarabiam 2300 brutto z dodatkiem 250 za pracę w terenie. Hmmmmm, dziekuję za odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie-))
wychowawca 1350 netto z dodatkiemza nocki i premią (kodeks pacy)
Oprócz Płaca w domach dziecka - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
procedury
mos-dd
21 grudnia 2009 Elbląg szkolenie - ochrona danych osobowych w Jednostkach Pomocy Społecznej
21 grudnia 2009 Elbląg szkolenie - ochrona danych osobowych w Jednostkach Pomocy Społecznej
szkolenie 28 grudnia 2009 Elbląg Pozyskiwanie środków UE na działania Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Pomocy Społecznej
szkolenie 28 grudnia 2009 Elbląg Pozyskiwanie środków UE na działania Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Pomocy Społecznej
Urlopowanie w placówkach opiekuńczo- wychowawczych
Regulamin wynagradzania
nadgodziny za szkolenia
praca w święta Bożego Narodzenia
szukam pracy
świetlice - placówki op.-wych. wsparcia dziennego
gdzie zamieszkam jeżeli gmina nie ma wolnych lokali?
dokształcanie
dodatek za trudne warunki
kadencja dyrektora