plan 2015 a liczba zatrudnionych osób - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 26 sty 2016, 20:07

Hej, proszę wpiszcie jaki macie plan za 2015 r. i ilość zatrudnionych osób.
Bo u nas na 4 mln 500 tys planu jest 2 pracowników, łącznie do śr i fa.We dwie nie dajemy rady a władza twierdzi że jest wystarczająco osób zatrudnionych :(. Jak jest u was??
aana

Napisano: 26 sty 2016, 21:05

Ponad 11 milionow 5 osob lacznie na sr i fa TONIEMY!!!!!!!!
Titanic

Napisano: 26 sty 2016, 22:06

Różna jest ilość świadczeń kwotowo w gminach. Niektóre gminy wypłacają sporo specjalnych zasiłków opiekuńczych czy zasiłków dla opiekuna. Po podwyższa kwotę wypłaconych świadczeń. Ale na poważnie. Współczuję. Jest nas troje, podobna dotacja a nie ma się kiedy po... Co prawda mamy jeszcze dodatki mieszkaniowe i kartę dużej rodziny ale tu nie ma wiele pracy. Już wiemy że jak wejdzie 500+ to nie dostaniemy dodatkowego etatu, podwyżki pewnie też. Sądzę, że zostawimy cały ten bajzer bez względu na sytuację finansową każdej z nas. Może lepiej pracować w Biedronce nawet fizycznie, wyjść z pracy i mieć wszystko daleko w.. Każdy ma pretensje ale to nie my tworzymy kulawe prawo. Jak wejdzie w życie 500+ to nas zjedzą. Fizycznie żadna gmina w obecnym stanie zatrudnieniu pracowników nie podoła. Mam rację czy tylko u nas jestemy tacy niegramotni.
Marta2

Napisano: 27 sty 2016, 9:11

Do Marta2.
Masz rację, nas też to przerasta, a wizja 500 + (jeżeli nie zatrudnią nowych ludzi) zupełnie nas pogrąży. Jak zatrudnią w ostatniej chwili nowych do programu 500 + to też nic nie da. Pracownicy zanim poznają oprogramowanie, sposób przyjmowania wniosków, wydawania decyzji etc. to też trochę zejdzie, a tu trzeba być szybkim już od pierwszego dnia.... wszystko to żałosne.
mire

Napisano: 27 sty 2016, 9:26

ja za 2015 miałam wykonanie 2.300.000
jestem sama na śr i fa, jeszcze mam pocztę przychodząca i wychodząca, bo przecież mam tylko pracę sierpień grudzień, a potem aż tyle roboty nie mam :) i wypłacam zasiłki bezrobotnym, archiwizacja mnie czeka teraz a i inwentaryzację mam jeszcze żyć nie umierać
jeszcze jak czytam opinie na onecie albo gdzieś do artykułów 500plus, że my tylko kawki pijemy, po co zatrudniać rzecze urzędasów to mnie szlak jasny trafia ....
gasiak

Napisano: 27 sty 2016, 9:36

u nas dotacja na 2 500 000,00 Śr+Fa jest nas 2 os i nie wyrabiamy, walczę o dodatkowego pracownika na 500+ , albo chociaż stazyste. nie wiem jak wy to ogarniacie wszystko skoro macie większe dotacje
~~Romek

Napisano: 27 sty 2016, 9:41

U nas dotacja 3 mln z kawałkiem Jestem sama na śr, nie ma mowy o zatrudnieniu pracownika, nie wiem co to będzie dalej......
rrrrrrrrrrrrrrr

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x