plan pomocy dziecku - Stare tematy

Strona 3 z 10    [ Posty: 98 ]

Napisano: 04 lip 2012, 16:44

ja też poproszę jeśli można na [email protected]
~Aga

Napisano: 05 lip 2012, 10:39

Mam prośbę do Agi gdybyś mogła podzielić się planem pomocy dziecku to będę wdzięczny :) mój e-meil: tomek [email protected]
~tomek

Napisano: 09 lip 2012, 12:57

ja też mam prośbę do kogokolwiek kto posiada taki plan pomocy dziecku, czy moglibyście i do mnie przesłać, proszę!! [email protected]
~kir

Napisano: 12 lip 2012, 11:12

oczywiście to jest indywidualna sprawa, ale powiedzcie ile tak mniej więcej czasu poświęcacie na stworzenie planu pomocy dla dziecka i czy samo dziecko też w tym uczestniczy?
~ja

Napisano: 13 lip 2012, 14:40

ważne pytanie
~a

Napisano: 16 lip 2012, 21:52

Ja też bardzo proszę agę o przesłanie mi takiego planu i z góry serdeczne dzięki! [email protected]
~paula

Napisano: 16 lip 2012, 23:09

@ja
Pierwsze moje plany tworzyłam tak ok po 2-3 mies znajomości z rodziną. zbierałam informacje ze wszystkich środowisk w których przebywa dziecko czyli szkoła, rodzina biologiczna i rodzina zastępcza.Samo dziecko w moich przypadkach nie uczestniczy w tworzeniu planu chyba że jest to nastolatek i ma łeb na karku:) w przypadku nastolatków np. z problemem narkotykowym unikam dyskusji na temat planu z samym dzieckiem bo nie sadze żeby to miało jakiś sens...
~aga

Napisano: 16 lip 2012, 23:35

@tomek
niestety moja poczta nie chce ci wysłać planu:/
na mail który podałeś [email protected]ły czas dostaje \"zwrotkę\"że nie ma takiego użytkownika
~aga

Napisano: 17 lip 2012, 0:04

aga ja też bardzo Cię proszę o przesłanie Twojego planu.. będę bardzo wdzięczny i już Ci serdecznie dziękuję :D czekam z niecierpliwością :) [email protected]
~mago

Napisano: 17 lip 2012, 14:46

Aga- czy rowniez moge liczyc na pomoc w postaci planu? mój adres to: [email protected]
~Beata

Strona 3 z 10    [ Posty: 98 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x