"plastrowy rasizm" - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 12 sie 2015, 12:55

Jestem przeciwnikiem wszelkiej przemocy, dopuszczam możliwość takowej, tylko w obronie własnej. Jestem też wrażliwy na przejawy nienawiść, eskalację przejawów nienawiści.
wrażliwość

Napisano: 12 sie 2015, 12:59

a boks oglądasz?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 13:05

,,Kilkutysięczny tłum muzułmańskich uchodźców i nielegalnych imigrantów wszczął bunt na greckiej wyspie Kos. Atakują policjantów i obrzucają samochody butelkami z benzyną domagają się natychmiastowego wydania dokumentów, nakarmienia i pozwolenia na migrację do Aten. „Na wyspie przestało panować prawo i porządek” – komentuje zaniepokojony burmistrz''.

Ciekawe czy opanowanie greckiej wyspy Kos przez imigrantów oraz dokonanie mordów oraz gwałtów na tubylczej ludności zmieniłby jakoś specjalnie nastawienie do problemu tej dziczy wśród państw UE. Możliwe też, że informacje o takich wydarzeniach nie przedostaną się do opinii publicznej.
Gość

Napisano: 12 sie 2015, 13:55

Głód rodzi agresję niezależnie od wyznania i pochodzenia.
Ludzie, nie wszystko co złe pochodzi z islamu;)

Co do plastrów - buhahahahahahaahhaa!!!
Ares30

Napisano: 12 sie 2015, 13:59

Każdy kraj ma swojego błazna. Najwięcej jest ich w Polsce - Palikot, Pawłowicz, Macierewicz, Terlikowski, Korwin.
Ares30

Napisano: 12 sie 2015, 14:05

zapomniałeś dopisać swoich guru: Michnik, Żakowski
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 sie 2015, 14:38

Strzelać ! To jest inwazja!
Gość

Napisano: 12 sie 2015, 14:44

Daj przykład. Strzel pierwszy.
Ares30

Napisano: 12 sie 2015, 14:57

Jak czytam to ta twoja wrażliwość jest bardzo wybiórcza, zapewne rodem z GW. Jakoś nie zauważyłem abyś na tym forum okazywał innym tematom wrażliwość. W Polsce nie potrzeba nam wrażliwych inaczej.
do wrażliwego

Napisano: 12 sie 2015, 15:19

Wobec wszelkich aktów nienawiści moja wrażliwość jest, jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec! Wobec wszelkiej dyskryminacji, prześladowań, również. Włączam rozum, żeby zrozumieć, przeciwdziałać. Zadaje sobie pytania, na które trudno znaleźć odpowiedź, czasem powstrzymuję odruch wymiotny, widząc czy słysząc to i owo, często się zwyczajnie boję.
wrażliwość

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x