początek w kadrach i płacach

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
kamilaxyz
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

początek w kadrach i płacach

Post autor: kamilaxyz »

dopiero zaczynam swoją przygodę w kadrach i płacach. chciałam się dopytać jakie książki, kursy, strony internetowe polecacie? z czego czerpiecie wiedze? z góry dziękuję za pomoc. :)
Awatar użytkownika
thorgal70
Referent
Zajmuję się: Wszystkim i niczym
Kontakt:

Re: początek w kadrach i płacach

Post autor: thorgal70 »

Wujek google. Polecam.
Z poważaniem
Aisab48
Stażysta
Zajmuję się: npś
Kontakt:

Post autor: Aisab48 »

Polecam HR na szpilkach - Monika Smulewicz - wpisz w wyszukiwarkę internetową. Pani Monika jest też administratorem grupy na fb Kadry i Płace - Grupa wsparcia specjalistów.
cpr3
Starszy referent
Zajmuję się: PS/WRiSPZ/obsługa
Kontakt:

Post autor: cpr3 »

polecam STOWARZYSZENIE KSIĘGOWYCH W POLSCE ODDZIAŁ OKRĘGOWY
Kurs 'Kadry i płace w praktyce' lub Kurs "Specjalista ds. płac - kurs dla zaawansowanych"
pewnie znajdziesz coś dla siebie
zuzaanka12
Praktykant
Zajmuję się: Specjalista ds. Kadr
Kontakt:

Post autor: zuzaanka12 »

Ja swoją przygodę z tym zawodem zaczęłam zapisując się na kurs. ;) Zrobiłam kurs na specjalistę ds. kadr i płac w Krajowej Izbie Księgowych i jako osoba, która robiła to szkolenie bez wcześniejszego przygotowania, mogę powiedzieć, że był to dobry wybór. Materiały opracowane były w sposób łatwy do przyswojenia. Nie musiałam się też martwić, że czegoś nie zapamiętam czy nie zrozumiem, bo miałam dostęp do platformy szkoleniowej przez całą dobę, więc mogłam powtarzać do skutku. ;)
ODPOWIEDZ