podwójna wypłata

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

podwójna wypłata

Post autor: :-) »

nie wiem jak nie zauważyłam...ale dodatek był do końca marca przyznany a w lutym złożono wniosek i dodatek został przyznany od marca kolejny...nawet program mi naliczył nie krzycząc, że jeszcze dodatek jest :shock: co teraz robicie??
Wredotny
Stażysta
Zajmuję się: Niczym
Kontakt:

Re: podwójna wypłata

Post autor: Wredotny »

:-) pisze: 06 mar 2025, 12:43 nie wiem jak nie zauważyłam...ale dodatek był do końca marca przyznany a w lutym złożono wniosek i dodatek został przyznany od marca kolejny...nawet program mi naliczył nie krzycząc, że jeszcze dodatek jest :shock: co teraz robicie??
Najpierw bym sprawdził czemu system nie zaciągnął, ewidentnie to ktoś zmienił adres u osoby albo coś podobnego, bo system raczej się nie myli.

Jak nieodebrana decyzja to pocofać, jak odebrana to kombinować, no ewentualnie nieważność?
VIP
Kontakt:

niestety to taki program...adres ten sam...niestety mnie puścił...zazwyczaj wszystkiego pilnuje i sprawdzam...a jednak...ehhh
brodafix
Podinspektor
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Post autor: brodafix »

niestety to taki program...adres ten sam...niestety mnie puścił...zazwyczaj wszystkiego pilnuje i sprawdzam...a jednak...ehhh
jeśli pracujesz na Sygnity to powinien być komunikat! ;)
poproś informatyka o interwencję
VIP
Kontakt:

niestety mam program z ZETO... :roll: ...zero komunikatu...muszę do nich napisać...pierwszy raz taka sytuacja...ajjjj...ale...strona złożyła pismo o wygaszenie decyzji...po mojej interwencji więc może nie będzie tak źle :oops:
brodafix
Podinspektor
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Post autor: brodafix »

więc może nie będzie tak źle :oops:
będzie dobrze ;)
VIP
Kontakt:

Pani złożyła pismo o rezygnacji z tego dodatku...ufff....dało się z Panią dogadać i złoży wniosek nowy w marcu:)
Wredotny
Stażysta
Zajmuję się: Niczym
Kontakt:

Post autor: Wredotny »

:-) pisze: 07 mar 2025, 15:44 Pani złożyła pismo o rezygnacji z tego dodatku...ufff....dało się z Panią dogadać i złoży wniosek nowy w marcu:)
Brawo Ty! :)
ODPOWIEDZ