podwyzka alimentow
podwyzka alimentow
dostalsm zastepstwo i prowadze fundusz...mam sytuacje kobieta przyniosla wyrok o podwyzszeniu alimentow..obecnie pobiera nizsza kwote ale wyrok jest obowiaxujavu jeszcze z poprzedniego okresu czyli sad przyznal od sierpnia 2014r..moze mi kyos podpowiedziec od czego mam zaczac? Czy cos na biezaco zadac od komornika czy przyznac majac aktualne dokumenty na nowy okres.,czy bedzie jej sie nalezalo wyrownsnir wstecz?? Prosze o pomoc...
Re: podwyzka alimentow
witam, czekasz na info od komornika( babka powinna go tak jak ciebie powiadomić) robisz zawiadomienie o wszczęciu postępowania a potem wystawiasz decyzję ze zmianą alimentów)
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
jak dostaniesz od komornika zaświadczenie o zmianie wysokości alimentów- przyznajesz w okresie od sierpnia do 30-09-2014 i zmieniasz nową decyzje- robisz też wyrównanie. pamiętaj że w tym przypadku FA jest podzielny i robisz wyrównanie proporcjonalnie od tego dnia od którego dostała podwyzkę.
musisz tez zmienic decyzje o zwrocie dla dłuznika alimentacyjnego
musisz tez zmienic decyzje o zwrocie dla dłuznika alimentacyjnego
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
Bardzo dziekuje...super jak ktos chce sie podzielic doswiadczeniem zawodowym...dzieki....
Oprócz podwyzka alimentow - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
dalszy tytuł wykonawczy
tytuł część E jaki rodzaj klasyfikacji.
ZGon dłużnika
Odsetki w TW a odsetki w UP niezgodne
do Elmera - czy wystawiamy upomnienia?
upomnienie a zakład karny
dłużnik zwraca się o odstapienie od egzekucji
koszty komornicze
A WYNAGRODZENIE
dłużnik i wierzycielka - szczęśliwa rodzina, co z FA
Tytuł wykonawczy
pomocy