podwyżka dla pracownika SR - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 15 maja 2014, 15:01

a jaka premia dla pracownika za " zmiany w ustawie o świadczeniach pielegnacyjnych itp" za te zabawy w kotka i myszkę?
[email protected]

Napisano: 16 maja 2014, 11:27

no właśnie dodatkowe pieniądze na obsługę - troche tego bedzie co z nimi??
dorot

Napisano: 16 maja 2014, 11:48

tak, przydałaby się kasa dla nas, ale nie w postaci 3% !!!
konik

Napisano: 16 maja 2014, 11:51

a czy Wasi Kierownicy próbowali pisać do Województwa i jakieś dodatkowe fundusze na obsługę? Bo kiedyś przy jakimś programie rządowym (sto czy dwieście), gdzie nie było jeszcze 3%, wiem, że pisali i dostawali
Magg

Napisano: 16 maja 2014, 11:56

już ktoś na tym forum napisał trafnie, że podwyżka to jak najbardziej - tyle że ciśnienia
Damianisko
Praktykant
Od: 15 maja 2014, 13:58
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2014, 12:01

to jest hańba żeby prowadzić cały ten bałagan dot. SR i FA za najniższą krajową
konik

Napisano: 16 maja 2014, 12:19

konik pisze:to jest hańba żeby prowadzić cały ten bałagan dot. SR i FA za najniższą krajową
Fakt, to skandal. Z drugiej strony robót przymusowych nie wykonujesz, a świat nie kończy się na świadczeniach rodzinnych. Zawsze możesz próbować poszukać pracy gdzie indziej.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 16 maja 2014, 12:32

Dzięki za wsparcie. Kronos 79 głównie Tobie dziękuje.
[email protected]

Napisano: 16 maja 2014, 13:25

kronos79. Lubię Cię ale tym komentarzem podniosłeś mi, i tak już wysokie ciśnienie. Fakt, nie wykonuję robót przyusowych, co nie oznacza, że mam godzić się przyjmować wszystko i robić to za "ku chwale Ojczyzny". Jestem człowiekiem jak każdy inny, nie cyborgiem. Racja, siłą mnie tu nikt nie trzyma ale lubię swoją pracę, wykonuję ją rzetelnie i chciałabym aby zostało to docenione. A już w kim jak w kim ale w towarzyszach doli i niedoli wsparcia oczekuję.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 16 maja 2014, 13:34

Sipera pisze:kronos79. Lubię Cię ale tym komentarzem podniosłeś mi, i tak już wysokie ciśnienie. Fakt, nie wykonuję robót przyusowych, co nie oznacza, że mam godzić się przyjmować wszystko i robić to za "ku chwale Ojczyzny". Jestem człowiekiem jak każdy inny, nie cyborgiem. Racja, siłą mnie tu nikt nie trzyma ale lubię swoją pracę, wykonuję ją rzetelnie i chciałabym aby zostało to docenione. A już w kim jak w kim ale w towarzyszach doli i niedoli wsparcia oczekuję.
Nie zrozum mnie źle. Ja za najniższa bym nie pracował. Zgadzam się że takie wynagrodzenie to skandal i gdybym dostał wypowiedzenie zmieniające moje wynagrodzenie na coś co oscyluje wokół tej kwoty, to niezależnie jak bardzo lubię swoją pracę szukałbym szczęścia gdzie indziej.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x