Fakt, to skandal. Z drugiej strony robót przymusowych nie wykonujesz, a świat nie kończy się na świadczeniach rodzinnych. Zawsze możesz próbować poszukać pracy gdzie indziej.konik pisze:to jest hańba żeby prowadzić cały ten bałagan dot. SR i FA za najniższą krajową
Nie zrozum mnie źle. Ja za najniższa bym nie pracował. Zgadzam się że takie wynagrodzenie to skandal i gdybym dostał wypowiedzenie zmieniające moje wynagrodzenie na coś co oscyluje wokół tej kwoty, to niezależnie jak bardzo lubię swoją pracę szukałbym szczęścia gdzie indziej.Sipera pisze:kronos79. Lubię Cię ale tym komentarzem podniosłeś mi, i tak już wysokie ciśnienie. Fakt, nie wykonuję robót przyusowych, co nie oznacza, że mam godzić się przyjmować wszystko i robić to za "ku chwale Ojczyzny". Jestem człowiekiem jak każdy inny, nie cyborgiem. Racja, siłą mnie tu nikt nie trzyma ale lubię swoją pracę, wykonuję ją rzetelnie i chciałabym aby zostało to docenione. A już w kim jak w kim ale w towarzyszach doli i niedoli wsparcia oczekuję.