Wniosek ZDO [.pdf] GOTOWY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 15 maja 2014, 18:28

podziękowania dla MOPR w Słupsku za udostępnienie wniosku w formacie .pdf dla wydrukowania
https://www.mopr.slupsk.pl/images/Dokume ... 202014.pdf
awx

Napisano: 16 maja 2014, 9:10

jak dla mnie troche okrojony, brak mi tu np.: oświadzczenia rolnika, choc zawsze mozna na osobnej karteluszce napisac...
ursasu

Napisano: 16 maja 2014, 9:19

Jest aż nazbyt ubogi a gdzie są oświadczenia o rolnikach, o zatudnieniu, zbyt ubogie pouczenie brak tez adnotacji o formie wypłat poza tym nie widzę oświadczeń dodatkowych oraz adnotacji o sprawdzeniu pod wzgl. formalnym,prawnym , jednym słowem bardzo słaby ja z niego nie skorzystam tu nie ma na czym oko zawiesić mam dużo lepszy w którym jest wszystko
iga40

Napisano: 16 maja 2014, 9:24

ja coś podobnego wrzuciłam na forum i dla mnie nie jest za ubogi przecież nie ma określonego wzoru i może klient to napisac na zwykłej kartce papieru a my go musimy przyjąć
carina

Napisano: 16 maja 2014, 10:57

zamiast podziękować, to narzekacie
moperek

Napisano: 16 maja 2014, 11:15

Iga40 to daj swój zobaczymy jaki jest świetny ???
;)
nowa23*

Napisano: 16 maja 2014, 12:04

iga40 pisze:Jest aż nazbyt ubogi a gdzie są oświadczenia o rolnikach, o zatudnieniu, zbyt ubogie pouczenie brak tez adnotacji o formie wypłat poza tym nie widzę oświadczeń dodatkowych oraz adnotacji o sprawdzeniu pod wzgl. formalnym,prawnym , jednym słowem bardzo słaby ja z niego nie skorzystam tu nie ma na czym oko zawiesić mam dużo lepszy w którym jest wszystko
Przedrukuj ustawę i daj do podpisu, tam są zawarte wszystkie przepisy, opisy, oświadczenia itp. A teczka będzie wyglądała jak cegła :)
awa2

Napisano: 16 maja 2014, 12:36

dokładnie to awa sformułowała jak chcesz to zerknij tu wrzucili wniosek na stronę startową ale tylko pierwszą i ostatnią stronę wpisz pap-com druki może coś ciebie zainteresuje co możesz dodać ?
jaro

Napisano: 16 maja 2014, 13:32

czy bierzemy dochód przy zasiłku dla opiekuna
ops2525

Napisano: 16 maja 2014, 14:24

Nawet dwa dochody.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się: