Iks pisze:Nie uwierzę, dopóki nie dostanę nowego angażu.
dokładnie tak samo
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
po 9 latach pracy tu mam 1500 zł ( zasadnicza + wysługa lat)
nie wiem z czego sie tu cieszyc bo kolezanka obok ma najnizsza krajowa i jej co roku podwyzszaja a ja stoje w miesjcu wkoncu mnie przegoni jak dolicza jej wysługe ot taka filozofia
ja bym się nie podniecała jeszcze .. każda grupa zaszeregowania ma widełki od do .. i pewnie po zmianie tabel nie wiele się dla nas zmieni ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Tak czy inaczej będzie w końcu jakaś przesłanka do tego, żeby się poskarżyć, że przy tej samej kategorii zaszeregowania i stanowisku wynagrodzenia różnią się o około 1000zł - widełki, widełkami. W tej chwili jako inspektor z 8 letnim stażem zarabiam mniej niż w urzędzie referent bez stażu pracy.