PODWYŻKI w ŚDS

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
ODPOWIEDZ
GRASZKA

PODWYŻKI w ŚDS

Post autor: GRASZKA »

Czy rozmawiacie już ze swoimi szefami na temat podwyżek w związku z rosnącą dotacją na 1 uczestnika w ŚDS?
Znam Ośrodki, gdzie od wielu lat o podwyżkach można było pomarzyć. Teraz pojawia się nadzieja. Jak to widzicie? Jakie macie oczekiwania?
~Gosia

Re: PODWYŻKI w ŚDS

Post autor: ~Gosia »

My wprowadzamy podwyżkę o 6% zasadniczej
GRASZKA

Post autor: GRASZKA »

A zasadnicza wynosi w Waszym Ośrodku ile? ( Pytanie m.in. do Gosi). U nas pracownik z kilkunastoletnim stażem , kwalifikacjami , studiami ma obecnie 2350 brutto.
~Gosia

Post autor: ~Gosia »

2.200 - 2.500
Marek.

Post autor: Marek. »

U mnie 2.500 brutto + premia ok 200-300 zł/ miesiąc + premia frekwencyjna raz na kwartał 400 zł. A co do podwyżek dopóki nie zobaczę na koncie wyższych dotacji nie uwierzę! :)
Gość 3

Post autor: Gość 3 »

Marek. pisze:U mnie 2.500 brutto + premia ok 200-300 zł/ miesiąc + premia frekwencyjna raz na kwartał 400 zł. A co do podwyżek dopóki nie zobaczę na koncie wyższych dotacji nie uwierzę! :)
Jeśli można zapytać, gdzie jest tak dobrze: premia, premia kwartalna?? słowo premia znam tylko z definicji ;-)
ODPOWIEDZ