POKL zwrot dotacji
Re: POKL zwrot dotacji
nam też nic nie zmniejszają z planu,tylko środki transzy w przyszłym roku
ale dlaczego z transzy, skoro w przyszłym roku mamy do wykorzystania środki z przyszłego roku zaplanowane plus te niewykorzystane w tym roku
ja mam projekt 2,5 letni.
Dotacje z \"7\" mamy zostawić u siebie (albo na naszym koncie, albo oddac do UG) sa to środki do wykorzystania zanim nie otrzymany nowej transzy na rok 2014
Tyle tylko że skarbnik musi to wprowadzić do budżetu
Dotacje z \"7\" mamy zostawić u siebie (albo na naszym koncie, albo oddac do UG) sa to środki do wykorzystania zanim nie otrzymany nowej transzy na rok 2014
Tyle tylko że skarbnik musi to wprowadzić do budżetu
no właśnie, wprowadzi i o to będzie powiększony budżet na następny rok, a tu koleżanki piszą, że WUP nie zgodził się na zwiększenie, więc podejrzewam, że miały projekty jednoroczne
owszem wprowadzi jako wolne środki ,nie plan .To juz u nas drugi projekt .Pierwszy był 3-letni. A ten teraz 2,5 letni.Na zwiększenie planu i wykorzystanie ,tych środków jako większe wydatkówi ,musi być zgoda WUP-u . Przerabialiśmy juz to .Pozdrawiam .Może Wam się zgodzą w Wupie
Z jakiego jesteście wojewodztwa?
Ja mam projekt 2,5 letni i w ub. roku środki z \"7\" i\"9\'zwracałam do mazowieckiej a w tym roku żadnego pisma nie mam.
Ja mam projekt 2,5 letni i w ub. roku środki z \"7\" i\"9\'zwracałam do mazowieckiej a w tym roku żadnego pisma nie mam.
Oprócz POKL zwrot dotacji - Księgowość przeczytaj również:
składka zdrowotna Pilne
ŚMIERĆ DŁUZNIKA ALIMENTACYJNEGO
\"Pomoc państwa \" ?
odnowienie certyfikatu
ekwiwalent
wymiana monitora w zestawie komputerowym
zamówienia publiczne
pomoc 200 zł
3% a rezerwa celowa
f-ra
niezapłacone składki 1999