Pomoc o życie moje i 4 moich nienardzonych jeszcze dzieci - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 04 lip 2011, 22:35

Mam wielki problem potzebuje 30 tys.złotych na leki ratujacą życie moje i moich dzieci tzn jestem w 5 miesiacu ciaży spodziewam się 4 dzieci ale moja choroba postepuje bardzo szybki .Sposób lekarze mowia ze mam 2 tyg aby zakupić leki aby uratowac swoje i dzieci zycie. MAM DOPIERO 19 lat.Jestem załana nie mam skad wziość pieniedzy na leki rodzina ma długi narzeczony charuje aby utrzymac nas i spłacac kredyty za wczesniejsze leczenie prosze o pomoc jaka kolwiek każda złotówka przebliża mnie i moje dzieci do życia to moj nr konta 55124052111111001039175639 .PROSZE O POMOC DLA MNIE I DLA MOICH NIE NARODZONYCH DZIECI.
~Ania

Napisano: 05 lip 2011, 16:17

Prześlij więc do administratora tego poratlu dokument potwierdzający ten fakt a z całą pewnością znajdą się chętni by cię wesprzeć. Niech to admin zamieści np. skan dokumentu i wszystko będzie ok.
~ela

Napisano: 05 lip 2011, 16:30

Zgadza się, po wielu doniesieniach prasowych o nadużyciach w zakresie wyłudzania pieniędzy, taka ostrożność jest wskazana. Prześlij Ania dokumenty potwierdzające chorobę i zagrożoną ciążę, admin zdecyduje czy potwierdzi te fakty wpisem czy zamieści skany dokumentów po zamazaniu danych identyfikacyjnych.
~MARTA

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x