oszustwo na każdym kroku - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 14 lip 2011, 21:52

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html

no, tak sobie po może wygrywać każde jedne wybory i sondaże. Wałbrzych, Warszawa, ciekawe gdzie jeszcze? i w jakiej skali
~Łukasz

Napisano: 14 lip 2011, 22:51

się nie udało dobrze oszukać gamoniu
~tobie

Napisano: 14 lip 2011, 23:43

bo nikogo nie miałem zamiaru oszukiwać, zwłaszcza \"dobrze oszukiwać\"...

gamoniu
~Łukasz

Napisano: 14 lip 2011, 23:58

sam się oszukała już władza była tuż tuż a wyborcy nie gęsi - nie wybrali
~aleś

Napisano: 15 lip 2011, 0:53

jeszcze jeden, który władzę traktuje jak dobrodziejstwo i to prawdopodobnie w kategoriach sukcesu. Ohyda.
Nie bardzo wiem co to znaczy że władza była tuż tuż. Żaden szczyt marzeń. Dla mnie władza nie jest równa zaszczytom i \"funkcjom\", ani skucesowi. To nie jest wielka pardubicka, chociaż oczywiście sam proces wyłaniania władzy już się zchamił i wielu z tych, którzy myślą taki sposób, że władza to jest \"coś\", dawno odjęło od zdobycia i posiadania władzy najistotniejszą konsekwencję - odpowiedzialność za własne słowa i czyny.
~Łukasz

Napisano: 15 lip 2011, 0:55

goń się oszukańcze pisiu pisiu
~spoko

Napisano: 15 lip 2011, 1:25

znów błysnął Łukasz, az oslepnąć można, ohyda jest taka, że pchasz się na piedestał tylko już tam miejsca nie ma i żal okrutny oczy Ci zaślepił mgłą zamachowców ściągniętą magnesem nad Twa skołataną ambicjami głowę
~aleś

Napisano: 15 lip 2011, 9:34

chyba należy ci się wizyta o okulisty skoro masz problem z oczami i widzisz flesze. A nd resztą twojej wypowiedzi wstyd się rozwodzić.
~Łukasz

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x