pomoc rzeczowa jak ugryść temat

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
ecomet3
Stażysta
Zajmuję się: aaa
Kontakt:

pomoc rzeczowa jak ugryść temat

Post autor: ecomet3 »

Jak w temacie. Najpierw musi być decyzja o przekazywaniu swiadczeń w formie rzeczowej. Potem co dalej? Macie porozumienia ze sklepami? jak to sie odbywa technicznie. prosze o rade bo to pierwsza moja sprawa
klementyna
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: pomoc rzeczowa jak ugryść temat

Post autor: klementyna »

mamy umowę ze sklepem, klient otrzymuje decyzję, listę ze swoim nazwiskiem i z kwotą, oraz listę produktów które może brać, z oświadczeniem że za produkty spoza listy płaci sam (druga z jego podpisem zostaje w teczce)
Stawka
Stażysta
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Post autor: Stawka »

Umowę ze sklepem macie z wyszczególnieniem konkretnych produktów, tak? Czy robicie jakieś zapytania ofertowe przed podpisaniem umowy z konkretnym sklepem?
klementyna
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

mamy umowę tylko z jednym sklepem, z tego co pamiętam w umowie lub w załączniku były produkty
Stawka
Stażysta
Kontakt:

wiem, że z jednym, ale na jakiej podtstawie akurat z tym a nie innym? Było zapytanie ofertowe? Bo jeśli nie to dla kontroli może nieładnie pachnieć pewnie :?
klementyna
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

szczerze? nie wiem, to jakby nie moja brocha :D jestem pracownikiem socjalnym, zapytam decyzyjnego jeśli nie zapomnę :roll:
Stawka
Stażysta
Kontakt:

fajnie, dzieki
klementyna
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

jeśli to pilne to zdaje się że jakieś zapytane było,tylko jeden z właścicieli sklepów był zainteresowany współpracą, zasadniczo problem formy rzeczowej dotyczy trudnych osób, uzależnionych, konfliktowych które chcą zakombinować i coś wymusić, natomiast środowisko małe...znają się wszyscy i wszystko wiedzą, niektórzy właściciele nie chcieli awantur i odstraszania innych klientów ;)
Stawka
Stażysta
Kontakt:

u nas takie samo środowisko problemy ;) dzięki
ODPOWIEDZ