Wyskakuje mi taki komunikat.
Nie można zatwierdzić karty XXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Powodem są blokujące statusy innych kart dla numeru PESEL XXXXXXXXXXXXXX
karta była przyznana w innej gminie - wnioskuje o zmianę miejsca zamieszkania
karte program przyznał mamie i dwójce dzieci a trzecie dziecko unieważnił w pierwotnej gminie a u mnie nie chce przyznać w wersji tradycyjnej
miał ktoś podobny problem? jak ponownie zamówic ta kdr dla tego jednego dziecka?
pomoc techniczna przy przyznwaniu kdr
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Podinspektor
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Re: pomoc techniczna przy przyznwaniu kdr
a czy w tamtej gminie karta została odebrana? w sensie ma status "wydana"? jedyne co mi przychodzi do głowy co może blokować przyznanie karty w innej gminie...
sprawdziłabym jeszcze przez rejestrację wniosku papierowego, wpisując pesel, wciskając tab (rzeczy przeskoczyło na datę urodzenia) i jak wyskoczy nam osoba, że widnieje w systemie, rozwinęłabym listę i sprawdziła jakie są karty o jakim statusie - może to rozjaśni co się dzieje?
sprawdziłabym jeszcze przez rejestrację wniosku papierowego, wpisując pesel, wciskając tab (rzeczy przeskoczyło na datę urodzenia) i jak wyskoczy nam osoba, że widnieje w systemie, rozwinęłabym listę i sprawdziła jakie są karty o jakim statusie - może to rozjaśni co się dzieje?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny
- Kontakt:
Re: pomoc techniczna przy przyznwaniu kdr
Może dla tego dziecka karta uległa animizacji
Oprócz pomoc techniczna przy przyznwaniu kdr - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
wniosek KDR
KDR na pełnoletnie dziecko
anonimizacja
Miejsce zamieszkania w Anglii
odmowa KDR a raport wydatków
Niezawodowa rodzina zastępcza
udzielenie informacji o ważności KDR
dziecko niepełnosprawne
Duplikat
Od kiedy przyznać KDR?
zmiana gminy - Karta Dużej Rodziny
Czy nalezy sie karta osoba całkowicie ubezwłasnowolniona