sorry ale muszę ... ciemniakdsdasf pisze:chociaz raz madra wskazówka BRAWO!!!Elmer pisze:to najlepiej wyślij klienta do US, niech mu wyliczą

sorry ale muszę ... ciemniakdsdasf pisze:chociaz raz madra wskazówka BRAWO!!!Elmer pisze:to najlepiej wyślij klienta do US, niech mu wyliczą
zaokrąglacie wyniki do pełnych złotychElmer pisze:chociaż ja liczę inaczej niż Ewalu - liczę proporcję od podatku pobranego
oczywiście, że tak ...rozmawiamy o sytuacji kiedy małżonkowie mają wspólny podatek należny i jednemu trzeba utracić dochody .. ja tylko w takiej sytuacji rozliczam podatek bo US nie możemunia22 pisze:nie mozecie wyliczac takich rzeczy sami, jesli juz to strona ma przepisac kwoty z zaswiadczenia z US na oswiadczenie i sama wpisac podatek ale wy nic liczyć nie możecie, tym bardziej wyliczac podatek jak nie macie zielonego pojecia jak sie to fachowo robi !!!!!
wiec zadzwon sobie do US a tam uzyskach informacje jak sie to robiewalu pisze:oczywiście, że tak ...rozmawiamy o sytuacji kiedy małżonkowie mają wspólny podatek należny i jednemu trzeba utracić dochody .. ja tylko w takiej sytuacji rozliczam podatek bo US nie możemunia22 pisze:nie mozecie wyliczac takich rzeczy sami, jesli juz to strona ma przepisac kwoty z zaswiadczenia z US na oswiadczenie i sama wpisac podatek ale wy nic liczyć nie możecie, tym bardziej wyliczac podatek jak nie macie zielonego pojecia jak sie to fachowo robi !!!!!