POMOST weryfikacja

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Gość

POMOST weryfikacja

Post autor: Gość »

Wskazanie osoby do weryfikacji ZUS.

1.Jeżeli zaznaczam
- składka na ubezpieczenie zdrowotne
nie mogę jednocześnie zaznaczyć okienka
- aktualnie wypłacanych emeryturach i rentach oraz … .

2. Weryfikacje osoby w ZUS robiłam w styczniu teraz jest czerwiec i sytuacja mogła ulec zmianie.
Jak chcę zrobić weryfikacje wyskakuje napis - „Zwielokrotnione dane” - i nie mogę robić weryfikacji.

Czy jest jakieś wyjście z tego problemu?
podpowiedź

Re: POMOST weryfikacja

Post autor: podpowiedź »

Tak, trzeba nacisnąć drugi raz weryfikuj. To jest tylko ostrzeżenie.
Gość

weryfikuj u mnie powyższym przypadku ( ZUS - zwielokrotnione dane ) nie działa.
natomiast działa dobrze przy PUP.
agnieszka1111

Post autor: agnieszka1111 »

To i tak macie szczęście. U mnie przy próbie pozyskania wysokości renty z ZUS otrzymuję (po tygodniu!) informację zwrotną: osoba została znaleziona - brak danych (pracuję na OPIECE ZETO Koszalin).
Przecież to są jakieś jaja !!!!
Gość

ZUS u nas podaje na drugi dzień a jeśli podaje to brutto bez odciągnięć( informacja bezwartościowa). Niestety później już nie można wejść.
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Post autor: SYGNITY »

Weryfikację można wykonywać wielokrotnie dla tej samej osoby. Jest tylko ostrzeżenie (żółte), które można zignorować nie zamykają go tylko od razu klikając jeszcze raz przycisk weryfikacji. Co do kwoty brutto-netto to było to zgłaszane do MRPiPS, POMOST nie ma wpływu na zawartość odpowiedzi, tylko ją prezentując.
Tomek
Gość

SYGNITY - dziękuję.
Iceland

Post autor: Iceland »

agnieszka1111 pisze:To i tak macie szczęście. U mnie przy próbie pozyskania wysokości renty z ZUS otrzymuję (po tygodniu!) informację zwrotną: osoba została znaleziona - brak danych (pracuję na OPIECE ZETO Koszalin).
Przecież to są jakieś jaja !!!!
To jest informacja, że osoba jest w bazie ale za podany okres nie ma żadnych świadczeń.
ODPOWIEDZ