pomózcie - PILNE!!!!!!!!!!!!!! - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 sie 2012, 13:52

JEŻELI SPRAWCA PRZEMOCY ZMARŁ, EW. POLICJA POWIADAMIA NAS, ŻE ZANIECHANO PROCEDURY NK, TO CO WTEDY MY ROBIMY JAKO ZESPÓŁ?
~***

Napisano: 20 sie 2012, 13:57

Kończycie NK,jak zmarł bo go nie ma.
~BD

Napisano: 20 sie 2012, 14:01

TAK , TYLKO JAKIE DOKUMENTY SIĘ WYPEŁNIA, U NAS DOPIERO TO RUSZA I NIE WIEMY DOKŁADNIE...
~***

Napisano: 20 sie 2012, 14:12

paragraf 18.1.rozporządzenia z dnia 13 września 2011r
~BD

Napisano: 20 sie 2012, 23:46

BD. Czujesz bluesa.
Wychodzi też przy okazji na moje, że tym badziewiem (czyt. procedurą) zajmują się ludzie, których to przerasta.
Przyczyna? Nie znają prawa, które mają wdrażać i stosować!
~Jerry

Napisano: 21 sie 2012, 11:39

Są też przeciążeni pracą a myślę tu pracownikach socjalnych na których się to skupiło.Wierz mi mają co robić z innych działek swojej pracy.
~BD

Napisano: 21 sie 2012, 12:00

Do autora tematu:
\'\'Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników, to osoby z zaburzeniami własnej osobowości\'\' - Terry Pratchett

Nawiązując do tematu ostatnio słyszałem newsa, że nie możemy podczas pierwszego posiedzenia grupy roboczej zamknąć procedury na podstawie §18.1.2.

Hehe wpływa do nas NK z policji założona \"z du.py\". Przychodzi rzekoma ofiara i mówi, że to nieporozumienie. Pokłóciła się z mężem i w ramach złośliwości zadzwoniła po Policję.
Machina ruszyła... i kto ją k...a teraz zatrzyma :d
~Newone

Napisano: 22 sie 2012, 1:34

Nawone, zatrzymaj tę machinę Ty!
Po prostu, zdarzenie incydentalne, nie warte funta kłaków. Zgłoś taki postulat na GR i zapewne pozostali za tym zagłosują.

\"Nie wylewajmy dziecka z kąpielą\", jak mawiał klasyk....
~Jerry

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x