Witam, mam problem, jak juz każdy wie sprawozdań z 500+ było już kilka i mam problem z tymi pierwszymi, bo wcześniej sama liczyłam, teraz posłużyłam się programem i w programie jest zupełnie coś innego , chciałabym to naprostować, czy ktoś miał taki przypadek, bardzo są tam na GÓRZE niezadowoleni z takich pomyłek , ????
Urzędu Wojewódzkiego się boisz? Ja tam na razie źle liczę dopóty sami nie zobaczą że jest źle Piszesz poprawne dane, w wyjaśnieniach piszesz o co chodzi i tyle.
Miałam taką samą sytuację ale w uwagach trzeba po prostu napisać że tu i tu w takiej tabeli w poprzednim sprawozdaniu były błędnie wyliczone a teraz sa dobrze i już. także nie stresuj się pozdrawiam
Do łba sobie nie biorę- skoro tworzą sprawozdania gdzie program nie liczył tych danych więc to nie mój problem. I też śmieszne dane- ilość świadczeń. Zamiast dać łatwiej- ilość dzieci "pierwszych" na przykład to jakieś parodie są tworzone.
No właśnie w tym problem, ja pracuje na IZYDZIe i nie ma takich danych, trzeba pisać do nich, i oni wysyłają formulę którą potem przez indywidualne zapytanie się wczytuje, i są dane ,, Najpierw liczyłam ręcznie.