Witam. do 500+ mam dostarczyc "Dochod netto uzyskany w miesiacu nastpepujacym po miesiacu w ktorym został uzyskany tj lipiec" czyli to bedzie wyplata która dostałąm 10 lipca? czy dopiero ta ktora przerpacuje w lipcu a dostane 10 sierpnia?
ale dochod za lipiec tak jak oni chca to jest za okres przepracowany w czerwcu(wyplata 10lipca) zgadza sie? pismo dostalam 21 lipca wiec chyba raczej nie cche ode mnie zaswiadczenia z wyplaty ktora dostane 10 sierpnia bo z tego co widze mam 14 dni na dostarczenie tego czyli maxymalnie do 3-4 sierpnia
a jak ma mi to wystawic to do 3 sierpia skoro wyplate dostaje dopiero 10 sierpnia i wtedy dopiero bedzie taka mozliwosc? wedlug przepisow prawnych jak patrze to dochod uzyskany w lipcu jest tym co dostaje w lipcu na konto od pracowadcy czyli aktualna wyplata ktora wplynela 10 lipca
czyli dochod netto uzyskany w miesiacu astpeujacym po miesiacu w ktorym dochod został uzyskany tj lipiec 2016 to jest kwota wyplaty ktora dostałam 10 lipca na 100% tak? sorry za pytania ale mam daleko u siebie z dokumentami i nie chcialabym jezdzic na marne
Zrób tak: (1)najpierw zadzwoń do kadr i poproś o zaświadczenie za lipiec, jeśli Ci powiedzą, że to teraz niemożliwe tylko po 10 sierpnia to (2)zadzwoń do OPS-u i powiedz co i jak, na pewno się dogadasz...
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne. Albert Camus