Kto dostał? W woj. warmińsko- mazurskim wszystkie gminy dostały z absurdalnymi zarzutami np. że organy żądają "formularzy PIT za 2014 r" . A na początku pisma zdanie "Wartość wskaźnika udziału liczby wydanych decyzji adm w liczbie złożonych wniosków o ustalenie prawa do św wych odbiega znacznie od średniej wojewódzkiej, która na dzień 15 czerwca 2016 r wynosi 77%" - ja mam 71% . I taką samą formułkę podobno wysyłali do każdej gminy mimo, że niektóre mają ponad 80 % .
Dochodzą sygnały obywateli do Ministerstwa i do Wojewody dot. długiego rozpatrywania wniosków . Sami sobie strzelają w kolano- jak byk 3 miechy mam na wydanie (robię szybciej rzecz jasna).
A czy obywatele też sami na siebie donoszą, że nie mówią/piszą całej prawdy i wyniki z ZUS nie pokrywają się z ich deklaracjami? Czy może w końcu zacząć pisać na klientów do prokuratora? Oczywiście pytania retoryczne no bo jak donosić na wyborców
warminsko-mazurskie, napisali ze nasz wskaznik wydanych decyzji w stosunku do wniosków to 77% i jesteśmy na jednym z ostatnich miejsc w wojewodztwie. i ze znacznie odbiegamy od średniej, ale jaka średnia to nie podali.i jak nam ten wskaznik policzyli też nie wiem. buahhaha ponosi tam kogoś.