POPŻ - Czy można wydać np 2 paczki zywnosciowe na osobę?

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
beti70

POPŻ - Czy można wydać np 2 paczki zywnosciowe na osobę?

Post autor: beti70 »

Witajcie!
Czy wydajecie może żywność unijną, że np. jednego dnia dana osoba odbiera tak jakby 2 paczki? Wstepne zalozenia mowily o tym, ze kazdej rodzinie będą przysługiwało minimum 6 paczek w cyklu programu, czy można zrobić tak jak piszę wyżej?
prezes

Re: POPŻ - Czy można wydać np 2 paczki zywnosciowe na osobę?

Post autor: prezes »

Nie wydajemy 2 paczek jednego dnia. Zawsze jest przynajmniej kilka dni przerwy.
ula2

Post autor: ula2 »

my wydajemy dwie paczki miesięcznie. w jednym dniu
LLL

Post autor: LLL »

Konsultowałam zasady wydawania paczek z Panią która tworzyła te przepisy. Otrzymałam wyjaśnienia, że pojęcie "paczka' oznacza wszystkie towary które klient otrzyma danego dnia- jakby podczas jednego ich pobrania. Ilość paczek jest nieograniczona - limit stanowi jedynie łączna ilość żywności w wydanych we wszystkich paczkach dla danej osoby. W tym układzie pojęcie paczki jest w sumie mało istotne, bo niewiele mówi ( może tylko ile podejść zrobił klient żeby odebrać swój limit). Ale to juz moja opinia. pozdrawiam
popż 2015

Post autor: popż 2015 »

Dzień dobry proszę niech mi ktoś poda aktualny przydział na jedną osobę w podprogramie 2015 ?
ODPOWIEDZ