Nie "Poradnik jak bić kobietę" tu nie chodzi o to ..To wykład pt " Kara cielesna wobec żony - nieodzowny element wychowawczy w/g koranicznego nakazu. Istota szczęścia i posłuszeństwa.
Ja zdecydowanie typ 2 i 3 kobiety w/g ich typologii. Wiec manto zbierałabym każdy dzień wychodzi na to, od rana do wieczora.
ps. A inna sprawa, że do wykładu się przygotował.No tak uzasadnić potrzebę stosowania przemocy ..?
Ja chcę zdać test na przyzwoitość na szóstkę. Mało tego, że przyjmę uchodźców to jeszcze przyjmę ich kulturę. Przejdę na islam i zacznę napier... kilka razy dziennie zwłaszcza wszystkie lewaczki i niech poczują się docenione. I co mi zrobicie?
a jak to będzie harem z BBW? A ty lubisz szczupłe? A jak cię wysadzie w powietrze kobieta to w ogóle po haremie.
Alkohol tylko po zmroku - to też jest minus
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Elmer, Ty kłamczuchu ..
- ja zakochałam się w przemocy, dotychczasowe życie zawodowe i naukowe podporządkowałam przemocy, czyli walczę z tą przemocą, tłumaczę, zapobiegam . Sama nigdy nie dostałam nawet klapsa od ojca - a szkoda... Teraz to pewne, że tym bardziej, uderzyć się nigdy nie pozwolę ani słowem ani ręką- ale nie ukrywam, że od czasu do czasu pasowałoby przywołać mnie do porządku i walnąć ręką w stół- bo inaczej robię co chcę..