Poradnik dla nowych muzułmanów: jak bić kobietę. - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 10 wrz 2015, 13:54

ja Pinokio !? Ty kłamczuchu, zbeształ profesora katolickiego i jeszcze się wypiera. ND mu wypomniał. Endecja to jego potrzebowała w tamtych czasach, żeby podeprzeć jego publikacjami swoją ideologię. Jak dla mnie była to forma pijaru, nic więcej.
Emilka.

Napisano: 10 wrz 2015, 14:18

słonko kiedy ja go zbeształem? Tobie się coś pomyliło. 3 razy prosiłem o ten cytat. Oj Pinokio, Pinokio...

PS. przynależność do endecji to komplement. Przynależność do PSS to obelga
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 10 wrz 2015, 14:34

no nie wiem czy komplement ? ideologia o zapędach nacjonalistycznych. Mnie to nie pasuje.
Ale nic się nie martw kłamczuchu. Rozumiem, że cenisz dorobek Konecznego a właściwie jego poglądy i jego koncepcja ci odpowiada? To dobrze. Bo to oznacza - że raczej jesteś mądry niż głupi..czyli bliżej ci do nieoszlifowanego diamentu, być może.
On bardzo dużo angażował się na rzecz stosunków Polsko- Litewskich. To dobrze, że dzisiaj nie widzi "jak się lubi " elmer ( kłamczuch ) i emilka ( prawdomówna ) -nie kłamczuchu?
Emilka.

Napisano: 10 wrz 2015, 14:36

Pinokio jesteś tylko w spódnicy
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 11 wrz 2015, 13:41

Jak bić żonę w Islamie?

„Nie należy bić kobiety po wrażliwych obszarach ciała takich jak: głowa, klatka piersiowa i brzuch. Ciosy powinny być skierowane na ręce, nogi i plecy.

Nie należy używać zbyt grubego kija (?), powinien być cienki, tak by nie dopuścić do powstania siniaków. Ciosy nie powinny być zbyt silne, ponieważ Twoim celem jest spowodowanie u kobiety cierpienia głównie emocjonalnego, nie fizycznego.

Nigdy nie bij kobiety po twarzy. Mąż przed zadaniem ciosów powinien uprzedzić żonę ile uderzeń ma zamiar jej zadać.

Jeśli mąż mówi do żony: bądź uprzejma, dzieci bawią się w pobliżu lub zabierz dzieci, bo bawią się w niebezpiecznym miejscu, a ona odpowiada mu „jestem zajęta”, mąż powinien uderzyć ją czymś lekkim, jak szczoteczka do zębów lub coś podobnego, nie wolno mu natomiast bić jej ciężkimi przedmiotami ani nożem…

Istnieje wiele sposobów na bicie kobiet: jeśli jest chuda, trzeba być bardzo ostrożnym, jeśli jest potężnej budowy, można bić pięścią, jeśli jest pulchna – otwartą dłonią. W ten sposób nie spowoduje się zranień.

Gdy przepędzenie żony z łoża małżeńskiego nie daje rezultatów a ona nadal jest nieposłuszna, oznacza to, że należy do kobiet zimnych i upartych – jej postępowanie mogą zmienić kary, np. bicie. Bywa, że tylko w ten sposób można wymusić posłuszeństwo.

Mężczyzna ma prawo stosować wobec kobiety kary cielesne w następujących przypadkach:

gdy nie robi wszystkiego, by być atrakcyjną dla swojego męża
gdy zaniedbuje swoje obowiązki względem seksualnego zaspokajania męża
gdy zaniedbuje obowiązki religijne
gdy wyjdzie z domu bez pozwolenia

Narzędzia do wykonywania kary powinny być przechowywane w zasięgu wzroku, tak by kobieta w każdej chwili mogła na nie patrzeć i pamiętać o możliwości ich użycia przez męża w przypadku nieposłuszeństwa.
Dobre

Napisano: 11 wrz 2015, 14:00

Jestem zniesmaczona tym wpisem delikatnie mówiąc. Jeszcze dałeś sobie nick " dobre" doprawdy nie w humorze absolutnie, wręcz przeciwnie, żenujące zachowanie.Wytłumacz wartość dodatnią tego wpisu, podaj walor? Chcesz ośmieszyć agresora ( sorry nie zadziała), ostrzec nas.. ? Nie podasz żadnych argumentów bo ich nie ma,a TY się wydurniasz i śmiechy sobie robisz.
Popatrz na godzinę ( zegarek, na kompie) właśnie w tym momencie ofiara tej przemocy jest bita lub zabijana
Emilka.

Napisano: 11 wrz 2015, 18:47

Emilka. pisze:Jestem zniesmaczona tym wpisem delikatnie mówiąc. Jeszcze dałeś sobie nick " dobre" doprawdy nie w humorze absolutnie, wręcz przeciwnie, żenujące zachowanie.Wytłumacz wartość dodatnią tego wpisu, podaj walor? Chcesz ośmieszyć agresora ( sorry nie zadziała), ostrzec nas.. ? Nie podasz żadnych argumentów bo ich nie ma,a TY się wydurniasz i śmiechy sobie robisz.
Popatrz na godzinę ( zegarek, na kompie) właśnie w tym momencie ofiara tej przemocy jest bita lub zabijana
Bo jesteś nietolerancyjną ksenofobką. Chcesz ingerować w wartości które wyznają nasi potencjalni muzułmańscy sąsiedzi?
A jakim prawem chcesz narzucać swoje zgniłe wartości tym ludziom?

Jeżeli w ich kulturze są takie elementy normujące stosunki między ludzkie to należy im tylko przyklasnąć. Wszak to ich wartości. ;)
Gość

Napisano: 11 wrz 2015, 19:22

Daj spokój bo nie wiesz co mówisz, pojęcia nie masz.
Bicie jest wartością? czyli przemoc jest wartością? Ty się zastanowiłeś przez chwilę nad sobą?
A godność człowieka, nietykalność cielesna w tym seksualna- prawo do życia nie są wartościami uniwersalnymi bez względu na to to o jakim społeczeństwie mówimy?
Dobrze się czujesz ? jakie zgniłe wartości ? Masz rysy jakiej mentalności społecznej ? indywidualistycznej, darwinistycznej, materialnej, autorytarnej czy humanistycznej a może cierpisz na anomię- być może to wyjaśni sprawę. Ale jesteśmy w Polsce i prawo jest prawem, co oznacza że przemoc jest przestępstwem.
Chcesz ingerować w wartości które wyznają nasi potencjalni muzułmańscy sąsiedzi?- co to za bzdury? no pytam się??
Żyjemy w XXI wieku i nie ma zgody na bicie jako formę wychowania, karania, wymuszania konkretnego zachowania..myślenia.
Chcesz rozmawiać o przemocy Gówniarzu? Mając na myśli Muzułmanów postaw pytanie czym spowodowane jest usprawiedliwianie przemocy? lub przyzwolenie mniejsze bądź większe na nią. Religią? - jesteś cyniczny jak oni - to zbiór powalonych przekonań ... Proponuje przebudować ci układ nerwowy. Może jest nadzieja..
ps. i nie życzę sobie w przyszłości podobnych uwag.
Emilka.

Napisano: 11 wrz 2015, 19:58

Emilka. pisze:Daj spokój bo nie wiesz co mówisz, pojęcia nie masz.
Bicie jest wartością? czyli przemoc jest wartością? Ty się zastanowiłeś przez chwilę nad sobą?
A godność człowieka, nietykalność cielesna w tym seksualna- prawo do życia nie są wartościami uniwersalnymi bez względu na to to o jakim społeczeństwie mówimy?
Dobrze się czujesz ? jakie zgniłe wartości ? Masz rysy jakiej mentalności społecznej ? indywidualistycznej, darwinistycznej, materialnej, autorytarnej czy humanistycznej a może cierpisz na anomię- być może to wyjaśni sprawę. Ale jesteśmy w Polsce i prawo jest prawem, co oznacza że przemoc jest przestępstwem.
Chcesz ingerować w wartości które wyznają nasi potencjalni muzułmańscy sąsiedzi?- co to za bzdury? no pytam się??
Żyjemy w XXI wieku i nie ma zgody na bicie jako formę wychowania, karania, wymuszania konkretnego zachowania..myślenia.
Chcesz rozmawiać o przemocy Gówniarzu? Mając na myśli Muzułmanów postaw pytanie czym spowodowane jest usprawiedliwianie przemocy? lub przyzwolenie mniejsze bądź większe na nią. Religią? - jesteś cyniczny jak oni - to zbiór powalonych przekonań ... Proponuje przebudować ci układ nerwowy. Może jest nadzieja..
ps. i nie życzę sobie w przyszłości podobnych uwag.
Co ty sobie życzysz to mi lotto. Nietolerancyjna, ksenofobiczna baba, nie mająca szacunku dla inności. :shock:
Gość

Napisano: 11 wrz 2015, 20:53

dla inności mówisz ??! aaa..hmm
W takim razie Ty będziesz od dzisiaj definicją sensu stricte tej inności. Nie ruszam Cię zatem i będę tolerancyjna wszak " Twoja głupo­ta jest też pew­nym sta­nem używa­nia umysłu". Widzisz. W taki oto sposób zostałeś punktem odniesienia dla stworzenia nowej teorii.
Była luka w nauce.. :?: i już jej nie ma. :)
Emilka.

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x