Postowała od 6 tygodnia, ale zaśw. jest z datą przed porodem

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Mona

Postowała od 6 tygodnia, ale zaśw. jest z datą przed porodem

Post autor: ~Mona »

Co jeśli daty wystawienia są przed datą urodzenia dziecka (miesiąc wczesniej, przy ostatniej wizycie)
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Postowała od 6 tygodnia, ale zaśw. jest z datą przed porodem

Post autor: ~ania »

takie jest dobre
ania
~Dorota

Post autor: ~Dorota »

nie jest dobre....takie zaświadczenie trzeba uzupełnić...bo nie wynika z niego że była to opieka do dnia porodu. lekarz poświadcza nieprawdę...a ustawa mówi wyraźnie do dnia porodu.
~ewa@op

Post autor: ~ewa@op »

ja też uważam , że jest dobre bo wizyta po porodzie jest napewno następna za miesiac i musi długo czekać
~Dorota

jak może być dobre skoro ma być do dnia porodu...z takiego zaś wynika że była do tej wizyty a nie do dnia porodu.
~ewa@op

Post autor: ~ewa@op »

a ja pisałam do UW i czekam na odp, nadmienie, ze pani doktor tego nie zmieni według niej jest wszystko dobrze , bo na ten dzień miała termin porodu a ze leżała wszpitalu i 6 dni później urodziła to inna inszość . Z tą pania doktor już miałam w listopadzie spięcie (...) no i co odmowna ale co napisać w uzasadnieniu ( śmiech) SKO by zarzuciło ,że czepiam sie głupot?
jakobos
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: jakobos »

po rozpatrzeniu stanu psychicznego lekarza wystawiającego zaświadczenie, postanawiam odmówić becikowego...
~zosia

Post autor: ~zosia »

słuchajcie lekarze mówia , ze mogą wypisywać takie zaśw. bo oni dostali wytyczne z ministerstwa zdrowia i rzeczywiście weszłam na strone i takie znalazłam. i co??????
~Dorota

A my mamy swoje wytyczne i te co mają lekarze mamy gdzieś ma byc do dnia porodu a nie do ostatniej wizyty.
~Dorota

A tak na marginesie własnie jestem w ciąży i ostatnią wizytę mam w 39 tyodniu to tydzień przed terminem
ODPOWIEDZ