Heiland ale dowciapny jesteśheiland pisze:@ Selenit, kliknij w obraz, powinno działać.
Mam nadzieję, że pomogłem

Heiland ale dowciapny jesteśheiland pisze:@ Selenit, kliknij w obraz, powinno działać.
Mam nadzieję, że pomogłem
zioomalster pisze:Rozumiem że pouczenie dotyczące odwołanie stosujemy od 1 czerwca i dotyczy też spraw, które rozpoczęły się przed tym dniem?
Tzn. jak wniosek z maja i decyzja w czerwcu to już z nowym pouczeniem?
Stare pouczenie. To co zostało wszczęte przed 1 czerwca robi się po staremu.zioomalster pisze:Rozumiem że pouczenie dotyczące odwołanie stosujemy od 1 czerwca i dotyczy też spraw, które rozpoczęły się przed tym dniem?
po staremu ale w podstawie prawnej trzeba wrzucić art. 16 ustawy o zmianie ustawy z 7 kwietnia 2017Szarak pisze:Stare pouczenie. To co zostało wszczęte przed 1 czerwca robi się po staremu.zioomalster pisze:Rozumiem że pouczenie dotyczące odwołanie stosujemy od 1 czerwca i dotyczy też spraw, które rozpoczęły się przed tym dniem?
ja dodaje tylko pouczenieGops456 pisze:Czyli jezeli osoba przychodzi juz w czerwcu i zgłasza uzyskanie dochodu, i od czerwca świadczenie sie jej juz nie należy, i bedzie decyzja uchylająca. To według nowego KPA dodaję w decyzji w pouczeniu art. 127a (cały art 127a tak?) Czy cos jeszcze czy nie? Proszę pomóżcie bo już sie gubię w tym
Dziękuje bardzonowa11 pisze:ja dodaje tylko pouczenieGops456 pisze:Czyli jezeli osoba przychodzi juz w czerwcu i zgłasza uzyskanie dochodu, i od czerwca świadczenie sie jej juz nie należy, i bedzie decyzja uchylająca. To według nowego KPA dodaję w decyzji w pouczeniu art. 127a (cały art 127a tak?) Czy cos jeszcze czy nie? Proszę pomóżcie bo już sie gubię w tym