praca dyplomowa

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Monia

praca dyplomowa

Post autor: ~Monia »

piszę pracę magisterską na temat świadczeń rodzinnych, czy ktoś z forumowiczów mógłby polecić jakąś literaturę, publikacje, pozycje książkowe itp, itd?
~florentyna

Re: praca dyplomowa

Post autor: ~florentyna »

jaki konkretnie masz temat? najświeższa pozycja Piotr Mrózek Świadczenia rodzinne. Procedury i zasady przyznawania prawa do świadczeń w praktyce.
~Monia

ogólnie mam o świadczeniach rodzinnych w Polsce, ale muszę sięgnąć trochę też do genezy i przeobrażeń
~ludek

Post autor: ~ludek »

Literatura:
1. ustawa o SR
2. rozporządzenia do ustawy o SR
3. forum ops.pl

Reszty nie warto czytać.
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

Są też takie fajne sprawozdania co roku publikowane na stronie ministerstwa gdzieś.
Walka z wiatrakami since 1998.
~ja

Post autor: ~ja »

ja pisałam taka pracę mgr ale już strasznie dawno
~Monia

ustawy, rozporządzenia i to co na stronie ministerstwa to wręcz pikuś, ale skąd tą genezę, przeobrażenia
~aa

Post autor: ~aa »

Świaczenia rodzinne i fundusz alimentacyjny Pani Małgorzaty Wojciechowskiej
~Monia

ma ktoś jeszcze jakieś propozycje, pomysły???
~Aneta

Post autor: ~Aneta »

zgadzam się z Ludkiem
reszty nie warto czytać sama pisałam pracę i przede wszystkim korzystałam z ustawy i rozporządzeń
ale ja pisałam o tylko o pomocy niepełnosprawnym więc nawet korzystałam z archiwum sejmu i stare ustawy czytałam i rozporządzenia
ODPOWIEDZ