PRACA LICENCJACKA - Księgowość

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 13 lis 2008, 14:35

PROSZE O POMOC CZY MOZE PISAŁ KTOS Z PAŃSTWA PRACE LICENCJACKA O OŚRODKU POMOCY SPOŁECZNEJ....MUSZE SIE ZA TO ZABRAC A ZUPEŁNIE NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ...DZIEKUJE Z GORY
~ANIA

Napisano: 14 sie 2009, 16:26

dzięki Kasia za pomoc :)))
~Aga

Napisano: 20 sie 2009, 0:16

Ja rowniez prosze was bardzo serdecznie o przeslanie materialow, pisze prace o funkcjach ops wiec przydadza mi sie wszystkie materialy gdyz najwiekszy problem mam z metodologia, bede bardzo wdzieczna, oto moja zosiaq1959@wp.pl
~zosia

Napisano: 20 maja 2010, 21:10

witam Proszę o pomoc w napisaniu planu pracy licencjackiej na temat ANALIZA FINANSOWA JEDNOSTKI BUDŻETOWEJ
~edzia

Napisano: 08 paź 2010, 15:02

Witam zaczynam pisać prace licencjacką na temat: Finansowanie jednostki budżetowej na przykładzie Ośrodka Pomocy Społecznej jeśli macie jakieś materiały to proszę o pomoc podeślijcie jakieś info, nie wiem od czego zacząć :( dorota-00@wp.pl
~miśka

Napisano: 08 lis 2010, 12:17

Witam,
Mam ogromna prośbę do osób, które mają coś na temat GOPSu. Proszę o jakieś materiały do napisania pracy, mój e-mail marta_or@o2.pl Z góry bardzo dziękuje
~Marta

Napisano: 09 lis 2010, 19:24

ja tez pisze analizę fiansowa ops czy ktoś by mi mógł pomóc
mój maila kowalik240@wp.pl
~mmm

Napisano: 12 lis 2010, 19:42

Witam, mam ogromna prośbe do osób które pisały prace na temat \"Pomoc społeczna w gminie X\". Mam już czesc materiałow ale nie wiem od czego mam zaczac. bardzo prosze o pomoc i wzkazowki.z góry dziekuje. Moj mail Joanna_kwarciak@o2.pl
Pozdrawiam
~Asia

Napisano: 07 sty 2011, 10:21

witam, również piszę pracę na temat pomoc społeczna w gminie x, jesli mozecie podeślijcie jakies materiały bigos43@o2.pl
~grzesiek

Napisano: 19 sty 2011, 19:57

Witam ja również piszę prace na temat pomoc społeczna w gminie x BłAGAM O JAKIEŚ materjały !!!!!! aniamysli@wp.pl
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem