PROSZE O POMOC CZY MOZE PISAŁ KTOS Z PAŃSTWA PRACE LICENCJACKA O OŚRODKU POMOCY SPOŁECZNEJ....MUSZE SIE ZA TO ZABRAC A ZUPEŁNIE NIE WIEM OD CZEGO ZACZĄĆ...DZIEKUJE Z GORY
Ja rowniez prosze was bardzo serdecznie o przeslanie materialow, pisze prace o funkcjach ops wiec przydadza mi sie wszystkie materialy gdyz najwiekszy problem mam z metodologia, bede bardzo wdzieczna, oto moja zosiaq1959@wp.pl
Witam zaczynam pisać prace licencjacką na temat: Finansowanie jednostki budżetowej na przykładzie Ośrodka Pomocy Społecznej jeśli macie jakieś materiały to proszę o pomoc podeślijcie jakieś info, nie wiem od czego zacząć dorota-00@wp.pl
Witam,
Mam ogromna prośbę do osób, które mają coś na temat GOPSu. Proszę o jakieś materiały do napisania pracy, mój e-mail marta_or@o2.pl Z góry bardzo dziękuje
Witam, mam ogromna prośbe do osób które pisały prace na temat \"Pomoc społeczna w gminie X\". Mam już czesc materiałow ale nie wiem od czego mam zaczac. bardzo prosze o pomoc i wzkazowki.z góry dziekuje. Moj mail Joanna_kwarciak@o2.pl
Pozdrawiam