PRACA LICENCJACKA - Księgowość

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 11 cze 2013, 17:37

Witam,
czy byłby ktoś tak pomocny i udostępnił jakieś materiał pomocne do napisania pracy mgr???
Piszę na temat: analizę budżetu w MOPS w gminie X.

mój mail: [email protected]
~-mona-

Napisano: 13 sty 2014, 1:09

Witam, też mam prośbę czy ktoś ma jakieś materiały pomocne do napisania pracy na temat \"analizy dynamiki zmian w budżetowaniu ops na przykładzie ... Będę wdzięczna mój mail: [email protected]

~BOKO

Napisano: 24 sty 2014, 18:46

Witam piszę pracę o Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Gminie potrzebuje jakies materiały i jakieś tytuły ksiązek ktore y sie przydały jesli cos ktos ma to prosze pisac na [email protected]
~Kasiaaaaa

Napisano: 17 lut 2014, 13:18

Witam, piszę pracę na temat Struktura, funkcje i budżet Ośrodka Pomocy Społecznej, Czy ktoś mógłby pomóc? Może posiadacie jakieś materiały, znacie tytuły książek? Proszę o kontakt jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc [email protected]
~Malwina

Napisano: 23 paź 2018, 22:14

Dzień dobry. Piszę pracę licencjacką, której tematem jest "Monografia Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w XYZ"". Bardzo prosiłabym o jakiekolwiek tytuły/materiały, które przydałyby mi się w napisaniu tej pracy.
mój email: [email protected]
haasztag
Praktykant
Od: 23 paź 2018, 22:08
Zajmuję się: Piszę pracę licencjacką na temat MGOPS.

Napisano: 18 gru 2018, 13:58

Witam, piszę pracę na temat Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej na przykładzie gminy x. Proszę o jakieś pomocne mi materiały o działalności gminnych ośrodków pomocy społecznej pomocy społecznej p. mój email: [email protected]
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
DOFII
Praktykant
Od: 18 gru 2018, 13:15
Zajmuję się: ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZE, STYPENDIA, DODATKI MIESZKANIOWE I ENERGETYCZNE

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x