Witam, też mam prośbę czy ktoś ma jakieś materiały pomocne do napisania pracy na temat \"analizy dynamiki zmian w budżetowaniu ops na przykładzie ... Będę wdzięczna mój mail: [email protected]
Witam piszę pracę o Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Gminie potrzebuje jakies materiały i jakieś tytuły ksiązek ktore y sie przydały jesli cos ktos ma to prosze pisac na [email protected]
Witam, piszę pracę na temat Struktura, funkcje i budżet Ośrodka Pomocy Społecznej, Czy ktoś mógłby pomóc? Może posiadacie jakieś materiały, znacie tytuły książek? Proszę o kontakt jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc [email protected]
Dzień dobry. Piszę pracę licencjacką, której tematem jest "Monografia Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w XYZ"". Bardzo prosiłabym o jakiekolwiek tytuły/materiały, które przydałyby mi się w napisaniu tej pracy.
mój email: [email protected]
Witam, piszę pracę na temat Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej na przykładzie gminy x. Proszę o jakieś pomocne mi materiały o działalności gminnych ośrodków pomocy społecznej pomocy społecznej p. mój email: [email protected]
Z góry dziękuję za odpowiedź