PRACA LICENCJACKA - Księgowość

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 27 sty 2011, 14:32

Witam pisze prace licencjacka na temat pomocy społecznej w gminie XYZ. dolaczam sie do prosby Anii dwa posty powyzej prosze o jakies materialy ktore mogly by mi pomoc jesli cos macie. Moj email- [email protected] Mam kilka koncepcji do napisania tej pracy i nie mam pojecia ktora wybrac i w ogole co zawrzec w pracy.... po prostu nie wiem jak taka praca powinna wygladac, prosze o pomoc. Z gory dziekuje
~rafal

Napisano: 03 lut 2011, 14:32

Witam, też piszę pracę na temat pomoc społeczna na przykładzie gminy x. Proszę o jakieś pomocne mi materiały o pomocy społecznej. mój email: [email protected]
~radek

Napisano: 09 lut 2011, 9:55

witam mam prośbę piszeę prace na temat pomoc rodzinie z perspektywy działalności ops w... jesli ktos by miała jakies materiałay bardzo prosze o pomoc bede bardzo wdzięczna
[email protected] pozdrawiam
~klaudia

Napisano: 14 mar 2011, 14:29

ja również pisze prace na temat pomoc spoelczna w gminie x, prosze o jakies materiały [email protected]
~Natalia

Napisano: 17 mar 2011, 16:11

Witam !!!
Pisze prace licencjacką na temat \" zadania pomocy społecznej na podstawie Miejskiego osrodka pomocy spolecznej w \'X\' bym był bardzo wdzieczny o jakiekolwiek wskazówki i materiały [email protected]
~Rafał

Napisano: 04 kwie 2011, 16:19

potrzebuje materiały na temat: Dom Pomocy Społecznej, za jakiekolwiek pomoce dziękuję [email protected]
~asia

Napisano: 24 paź 2012, 23:28

Bardzo proszę o pomoc w materiałach do pracy magisterskiej na temat Organizacja rachunkowości jednostek budżetowych na przykładzie GOPS.
Proszę o informację na [email protected].
pozdrawiam
~asia

Napisano: 14 lis 2012, 23:18

Jeżeli ktoś byłby miły i przesłał mi jakieś informacje na mój temat pracy: \"Analiza dochodów i wydatków GOPS\". Będę bardzo bardzo wdzięczna. Informacje prosze na mail [email protected]
Pozdrawiam ;))
~ewka

Napisano: 11 cze 2013, 16:43

witam. pisze prace na temat monografii gopsu , czy moglby ktos pomoc?
~rewka

Napisano: 11 cze 2013, 16:47

bylabym bardzo wdzieczna za szybka odpowiedz:)
~rewka

Strona 2 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x