Witam pisze prace licencjacka na temat pomocy społecznej w gminie XYZ. dolaczam sie do prosby Anii dwa posty powyzej prosze o jakies materialy ktore mogly by mi pomoc jesli cos macie. Moj email- [email protected] Mam kilka koncepcji do napisania tej pracy i nie mam pojecia ktora wybrac i w ogole co zawrzec w pracy.... po prostu nie wiem jak taka praca powinna wygladac, prosze o pomoc. Z gory dziekuje
Witam, też piszę pracę na temat pomoc społeczna na przykładzie gminy x. Proszę o jakieś pomocne mi materiały o pomocy społecznej. mój email: [email protected]
witam mam prośbę piszeę prace na temat pomoc rodzinie z perspektywy działalności ops w... jesli ktos by miała jakies materiałay bardzo prosze o pomoc bede bardzo wdzięczna [email protected] pozdrawiam
Witam !!!
Pisze prace licencjacką na temat \" zadania pomocy społecznej na podstawie Miejskiego osrodka pomocy spolecznej w \'X\' bym był bardzo wdzieczny o jakiekolwiek wskazówki i materiały [email protected]
Bardzo proszę o pomoc w materiałach do pracy magisterskiej na temat Organizacja rachunkowości jednostek budżetowych na przykładzie GOPS.
Proszę o informację na [email protected].
pozdrawiam
Jeżeli ktoś byłby miły i przesłał mi jakieś informacje na mój temat pracy: \"Analiza dochodów i wydatków GOPS\". Będę bardzo bardzo wdzięczna. Informacje prosze na mail [email protected]
Pozdrawiam )