praca z rodziną PILNE

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Baśka

Re: praca z rodziną PILNE

Post autor: ~Baśka »

Pewnie po znajomości.
Bo jak nie wiesz jak zabrać się do pracy to kto ciebie zatrudnił i na podstawie jakich kwalifikacji???
Słuchamy.
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Witam. Pytania lub prośby o wzór planu pracy lub diagnozy traktuję jako poszukiwanie nowych rozwiązań i ewentualnego korzystania z wiedzy innych a nie ślepego powielania druków. W naszej placówce opieramy się na trzech zasadniczych dokumantach. Osoby zainteresowane zapraszam do pisania na adres [email protected]
~anna28

Post autor: ~anna28 »

proszę o przesłanie wzoru planu pracy z rodziną , wzoru kontraktu i wzoru na przeprowadzenie wywiadu z rodziną .Dziękuję!
~anna28

Post autor: ~anna28 »

to mój e-mail: [email protected]
~Justyna99

Post autor: ~Justyna99 »

Jeśli ktoś mógłby również bardzo proszę o jakiś przykładowy wzór planu pracy z rodziną, a także kwestionariusze wywiadu, gdyż nie bardzo wiem w jakiej formie mogę to skonstruować.
Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
~Monia

Post autor: ~Monia »

[email protected] ja rowniez...!!
~Asia

Post autor: ~Asia »

zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
~Asia

zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
~Asia

nie wiem jak napisac plan pracy z rodziną moze ktos ma wzor takiego dokumentu proszę pomóżcie [email protected]
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

A z diagnozy to ci plan nie wynika ????
ODPOWIEDZ