praca z rodziną PILNE
Re: praca z rodziną PILNE
Pewnie po znajomości.
Bo jak nie wiesz jak zabrać się do pracy to kto ciebie zatrudnił i na podstawie jakich kwalifikacji???
Słuchamy.
Bo jak nie wiesz jak zabrać się do pracy to kto ciebie zatrudnił i na podstawie jakich kwalifikacji???
Słuchamy.
Witam. Pytania lub prośby o wzór planu pracy lub diagnozy traktuję jako poszukiwanie nowych rozwiązań i ewentualnego korzystania z wiedzy innych a nie ślepego powielania druków. W naszej placówce opieramy się na trzech zasadniczych dokumantach. Osoby zainteresowane zapraszam do pisania na adres [email protected]
proszę o przesłanie wzoru planu pracy z rodziną , wzoru kontraktu i wzoru na przeprowadzenie wywiadu z rodziną .Dziękuję!
Jeśli ktoś mógłby również bardzo proszę o jakiś przykładowy wzór planu pracy z rodziną, a także kwestionariusze wywiadu, gdyż nie bardzo wiem w jakiej formie mogę to skonstruować.
Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
Będę bardzo wdzięczna.
[email protected]
zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
zaczęłam pracę jako asystent rodziny, zupełnie nie wiem nic na temat dokumentacji, najbardziej interesuje mnie wzor planu pracy z rodziną, proszę o jakakolwiek pomoc, z góry dziekuję [email protected]
nie wiem jak napisac plan pracy z rodziną moze ktos ma wzor takiego dokumentu proszę pomóżcie [email protected]
Oprócz praca z rodziną PILNE - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
prośba o materiały o ubóstwie
przeniesienie
procedury
praca z dziećmi z ADHD
szkolenia z zakresu OCHRONY DANYCH OSOBOWYCJ W JPS luty 2010r
Ustawa o pieczy zastepczej
przeniesienie do innej placówki
Zdjęcie wychowanka z ewidencji
szkolenia styczeń-luty 2010
szkolenia styczeń-luty 2010
OBOWIĄZKI PEDAGOGA I PRACOWNIKA SOCJLNEGO
szkolenie 15 lutego 1020 Sopot- dane osobowe w JPS