praca z rodziną PILNE

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~ale jaja

Re: praca z rodziną PILNE

Post autor: ~ale jaja »

Plan pracy z rodziną (cele i kierunek działań, metody, kolejność i plan działań, czas, osoby odpowiedzialne)

Ewaluacja (Realizacja planu, odstępstwa od planu, efekty realizacji, ocena koncepcji, ocena realizacji, korekta planu)
~nadia

Post autor: ~nadia »

INDYWIDUALNY PLAN PRACY Z DZIECKIEM/RODZINA DLA...............Sporządzony dnia.....,przez........................ stan wyjściowy/zadania działania niosące treści korygujące,terapeutyczne(osoby odpowiedzialne*)/terminy/uwagi,sugestie-to wszystko w tabelce *wychowawca i specjaliści /rodzice/opiekun prawny/wychowanek-to w planie dla wychowanka
~goska

Post autor: ~goska »

nie wiem jak napisac plan pracy z rodziną (dzieci zostały umieszczone w Domu Dziecka) moze ktos ma wzor takiego dokumentu proszę pomóżcie
[email protected]
~goska

Post autor: ~goska »

czy ja też mogłabym prosić Cię MUCHA o przykładowy plan- z góry dziękuję!
[email protected]
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

Dokładnie. Napisanie planu jest najtrudniejsze - jakby były wzory to by było dużo łatwiej. Przecież wiadomo że jak już jest plan to z jego realizacją nie ma problemu i każdy by go zrealizował :). Biologiczni drżyjcie przed tymi którzy będą z wami pracować.
~***

Post autor: ~*** »

papier wszystko przyjmie -ale jaja ma rację,ja osobiscie wolalabym widzieć efekty namacalne tej pracy z rodziną -niestety ,tego juz nikt nie sprawdza -życie sobie ,a papiery sobie!!!
~***

a plany sprawdza dyrektor i ew.kontrola z U.W.-SPRAWOZDAN Z WYKONANIA TAKIEGO PLANU JUZ RACZEJ NIE MA NA PISMIE!!!
~***

SZTUKA DLA SZTUKI?!
ODPOWIEDZ