Pracownicy ŚR łączmy się

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~wiara czyni cuda

Pracownicy ŚR łączmy się

Post autor: ~wiara czyni cuda »

ludzie my też zacznijmy protestować i okupować sejmowe korytarze
~Elmer

Re: Pracownicy ŚR łączmy się

Post autor: ~Elmer »

nie mamy na to czasu. Musimy pracować, mamy rodziny na utrzymaniu
~ogar

Post autor: ~ogar »

Niech ktoś w końcu usłyszy nasz krzyk:)
~wiara czyni cuda

Może Elmer Twoja pensja starcza na to żebyś utrzymał swoją rodzinę bo niestety moja nie starcza.....i sądzę, że nie jestem....
~wiara czyni cuda

...sama.....
~@m

Post autor: ~@m »

A no nie jesteś....Gdybym nie miała małżonka z nieco inną pensją, leżę i kwiczę....Przykre ale prawdziwe!
~??:??

Post autor: ~??:?? »

Trzeba podnieść bunt bo tak nie może żebyśmy bujali się cały czas z bałaganem bo panowie rządzący po raz setny wprowadzają jakiś bubel zamiast przemyślanej ustawy!!!!!
~jola gola

Post autor: ~jola gola »

jestem za - protestujmy
~Kaja

Post autor: ~Kaja »

popieram
~Jola

Post autor: ~Jola »

To wszystko prawda. Ja zarabiam 1570 zł netto. Mam 20-letni staż pracy, studia na 2 kierunkach (socjologia i administracja). Mieszkam w mieście ok. 25 tys mieszkańców i zmiana miejsca nie wchodzi w grę, ponieważ opiekuję się starszymi rodzicami i samotnym wujkiem. Może powinnam donosić szefowi, plotkować, podlizywać się na różne sposoby, ale nie umiem...i moja pensja stoi w miejscu. Aha, najważniejsze - nie mam dobrych znajomości (ni z wójtem, ni plebanem). Przykre, że w Polsce tak traktuje się ludzi. Ze względu na okoliczności nie mogę z Wami pojechać do sejmu. Nasi klienci mają czas i pieniądze, więc są w Warszawie, a co?!
ODPOWIEDZ