Pracownicy ŚR łączmy się
Pracownicy ŚR łączmy się
ludzie my też zacznijmy protestować i okupować sejmowe korytarze
Re: Pracownicy ŚR łączmy się
nie mamy na to czasu. Musimy pracować, mamy rodziny na utrzymaniu
Może Elmer Twoja pensja starcza na to żebyś utrzymał swoją rodzinę bo niestety moja nie starcza.....i sądzę, że nie jestem....
A no nie jesteś....Gdybym nie miała małżonka z nieco inną pensją, leżę i kwiczę....Przykre ale prawdziwe!
Trzeba podnieść bunt bo tak nie może żebyśmy bujali się cały czas z bałaganem bo panowie rządzący po raz setny wprowadzają jakiś bubel zamiast przemyślanej ustawy!!!!!
To wszystko prawda. Ja zarabiam 1570 zł netto. Mam 20-letni staż pracy, studia na 2 kierunkach (socjologia i administracja). Mieszkam w mieście ok. 25 tys mieszkańców i zmiana miejsca nie wchodzi w grę, ponieważ opiekuję się starszymi rodzicami i samotnym wujkiem. Może powinnam donosić szefowi, plotkować, podlizywać się na różne sposoby, ale nie umiem...i moja pensja stoi w miejscu. Aha, najważniejsze - nie mam dobrych znajomości (ni z wójtem, ni plebanem). Przykre, że w Polsce tak traktuje się ludzi. Ze względu na okoliczności nie mogę z Wami pojechać do sejmu. Nasi klienci mają czas i pieniądze, więc są w Warszawie, a co?!
Oprócz Pracownicy ŚR łączmy się - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
cas
dochód z zagranicy utracony
jakie dokumenty należy złożyć do komornika żeby prowadził egzekucję wobec dłużńika
czy przeliczacie?
jak jeszcze mogę do udoklumnetować
zasiłek dla opiekuna rolnika
przekroczenie dochodu
słuchacz
roczne przygotowanie przedszkolne
praca dziecka niepełnosprawnego
kuzwa i kuzwa
kuzwa i kuzwa
czy mnie też obejmie
Jak to jest z tą spłatą ?
bedzie obgadywanie