Pracownik socjalny? - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 11 cze 2009, 13:08

może niech każdy patrzy na siebie, bo nie ma ideałów
~!

Napisano: 06 lip 2009, 14:39

a jak dla zabawy \"puszczam\"się z mężem to nie mogę pracować??? taka nasza gra wstępna i erotyczna??
~aśka

Napisano: 08 sie 2009, 19:35

Ja uwazam ze pracownik socjalny powinien byc wzorem.
~~~lu

Napisano: 29 sie 2009, 17:45

srolem a nie wzorem, a kto kur..w..a ma prawo zaglądać pracownikowi socjalnemu w łóżko, no kto ku..rw..a i jakim prawem???? księża się ru..ch..ają i dzieci robią, a pracownikowi socjalnemu nie wolno seksu uprawiać??? jak socjalny ma duże potrzeyb to niech je realizuje, lepsi socjalni którzy są spełnieni niż ci co popadają we frustracje.
i wara mi tu od spraw łóżkowych socjalnych, nich każdy na swoją du..pę patrzy
~J.W.

Napisano: 31 sie 2009, 12:52

Co to za temat a co to kogo obchodzi co robię po robocie .
~Ela

Napisano: 05 wrz 2009, 23:34

zielona dura
~ccc

Napisano: 21 paź 2009, 14:34

jw , masz racje, g....to kogos obchodzi , a tamtej co zal du....sciska. Jest pewnie szpetna i nikt jej nie chce
~folwark zwierzecy

Napisano: 28 paź 2009, 23:39

każdy temat jest dobry, jeżeli ktoś szuka odpowiedzi na dręczące pytanie. Pracownicy socjalni oprócz PTPS-owskiego nie maja innego Kodeksu Etycznego i to tylko świadczy o tym jak bardzo przydałby nam się taki kodeks, który jasno precyzowałby zasady etyczne obowiązujące pracowników socjalnych. Ja osobiście uważam, że pracownik socjalny powinien dbać o opinie z racji swojego zawodu, wiec jeżeli ma duże potrzeby seksualne to powinien je zabezpieczać tak aby nie narażać się na utratę dobrego imienia
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 29 paź 2009, 1:07

buhahaha buhahaha buhahahaha
~buhahahahahaha

Napisano: 03 lis 2009, 0:20

tylko buhaha nic więcej
~a