pracownik socjalny a fundusz

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
ola1234567

pracownik socjalny a fundusz

Post autor: ola1234567 »

Mam pytanie. Czy pracownik socjalny może prowadzić poza pomoca społeczną fundusz alimentacyjny lub świadczenia rodzinne? Jeżeli nie pomózcie i podajcie przepis Mój kierownik dał mi w zakresie obowiązków pomoc społeczną plus świadczenia rodzinne Ledwo się obrabiam
Iza1

Re: pracownik socjalny a fundusz

Post autor: Iza1 »

Twój kierownik chyba nie zna ustawy o pomocy społecznej jakie zadania i kwalifikacje powinien posiadać pracownik socjalny ,chociaż znam ośrodki że pracownik socjalny ma 1/etatu jako socjalny i 1/2 etatu w świadczeniach rodzinnych.
A Ty jesteś zatrudniona na cały etat jako pracownik socjalny.
nina 12345

Post autor: nina 12345 »

W małych OPS-ach pracownicy socjalni mają inne dodatkowe obowiązki, niestety ale tak jest
ola1234567

Post autor: ola1234567 »

A czy sa jakieś interpretacje ministerstwa, zalecenia cokolwiek aby móc się bronić? U nas tak samo pracownicy socjalni mają wszystko i prace socjalną i fundusz i rodzinne
Anet91
Praktykant
Zajmuję się: Kierownik
Kontakt:

Post autor: Anet91 »

nina 12345 pisze: 11 lut 2016, 16:11 W małych OPS-ach pracownicy socjalni mają inne dodatkowe obowiązki, niestety ale tak jest
Pracuje w małej jednostce tak jak Pani...
Czy nadal u Was pracownik socjalny ma fundusz alimentacyjny albo świadczenia rodzinne?
ODPOWIEDZ