pracownik socjalny to omnibus:) - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 26 lis 2013, 16:03

Esia racja!
ja w ten sposób za dawnych czasów usadziłam policję bo tylko pisemka a jak mieli zacząć wykazywać co zrobili w ramach własnych kompetencji to już woleli coś zrobić niż otrzymywać od nas pisma.
Ja bym zrobiła tak: wywiad w środowisku - lekarz POZ i pediatra) matka, ale bym wysłała takie pismo z \" Ośrodek podjął stosowne działania jednak mając na celu kompleksową pomoc rodzinie prosimy o informacje jakie działania podjęła szkoła , pedagog po tak niepokojących sygnałach i jakie były efektach tych działań mając na uwadze ,ze uczeń przez przynajmniej 8 godzin jest pod opieką szkoły...................\"
~Wredna

Napisano: 26 lis 2013, 16:15

Właze bo na gorąco sprawdzam jak idą przygotowania do pikiety pod MPiPS. I choćbym miał skonac w drodze trawiony gorączka to dojadę! Po to by takie Izy z MPiPS nie zafundowały nam kolejnych obowiązków które inne Izy z OPSow potulnie jak barany zaakceptują...
~Pielęgniarz socjalny

Napisano: 26 lis 2013, 16:59

Spa...daj jedz i działaj widać,że masz gorączkę bo bredzisz.
~Iza

Napisano: 26 lis 2013, 17:02

O jakie mądre Esia,wredna usadziły policję usadzą i szkołę uważajcie ażeby was ktoś nie usadził
~kk

Napisano: 26 lis 2013, 17:06

Nie kultura lecz chęć szczera robi z Izy pomagiera... ;)
~Izofil

Napisano: 26 lis 2013, 17:06

Nie kultura lecz chęć szczera robi z Izy pomagiera... ;)
~Izofil

Napisano: 26 lis 2013, 17:17

pomagam i się wcale tego nie wstydzę,nie które z was nie wiedzą nawet co to słowo oznacza a potem są kwiatki w telewizji i zwalanie winy a zresztą co ja wcześniej napisałam czytać chyba potrafisz.
~Iza

Napisano: 26 lis 2013, 17:46

Zwalanie winy zaczyna się od zwalania odpowiedzialności przez milusinskie nauczycielki, lekarki i tym podobne elity które choć maja kompetencje i uprawnienia wola zwalać sprawy już od samego początku na pracownikow socjalnych. A potem wystarczy im wybelkotac \"Ale MOPS wiedział!\"... I już maja czyste rączki!
~Izofil

Napisano: 26 lis 2013, 18:31

Nie obrażajmy omnibusów;)
~Adam

Napisano: 26 lis 2013, 19:19

Trollejbus się odezwał...

~Pseudopomagacz

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x