Prawidłowy opis przelewu to jaki ?????????
Prawidłowy opis przelewu to jaki ?????????
Prawidłowy opis przelewu to jaki ??????????
proszę rozszyfrujcie wystąpienie pokontrolne \" OPS prawidłowo dokonywał opis przelewu. Wskazywano okres za jaki dokonywany był przelew , kwotę przekazanych dochodów wraz z klasyfikacją budżetową.
co to znaczy \"okres za jaki dokonywany był przelew\", bo resztę to jasne , proszę o pilną pomoc jestem przed kontrolą ,
proszę rozszyfrujcie wystąpienie pokontrolne \" OPS prawidłowo dokonywał opis przelewu. Wskazywano okres za jaki dokonywany był przelew , kwotę przekazanych dochodów wraz z klasyfikacją budżetową.
co to znaczy \"okres za jaki dokonywany był przelew\", bo resztę to jasne , proszę o pilną pomoc jestem przed kontrolą ,
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Prawidłowy opis przelewu to jaki ?????????
jeżeli chodzi o dochody to możne chodzi o to czy dochody były w terminie odprowadzone, albo może ze prawidłowo wprowadzone do ewidencji księgowej. Nie miałam nigdy takiego zapisu na kontroli.
Kasia
ja nigdy nie piszę za jaki okres, chyba, że jest to na przełomie roku. miałam RIO i było wszystko ok.
To okres np. 11.02-20.02 lub luty 2014 za który zgodnie z kontem 130 przelano do jednostki nadrzędnej dochody.
Tak jak Mika.
U nas jednostka nadrzędna przesłała pismo z terminami przekazywania dochodów np. dochody do 01.IIdo10.II.2014 r. przekazujemy do 13.II.2014 r.
U nas jednostka nadrzędna przesłała pismo z terminami przekazywania dochodów np. dochody do 01.IIdo10.II.2014 r. przekazujemy do 13.II.2014 r.
nie chodzi o termin przekazywania przelewu tylko jak w tytule rozszyfrowanie cytowanego fragmentu \" OPS prawidłowo dokonywał opis przelewu. Wskazywano okres za jaki dokonywany był przelew \"
przelew np, z 7 marca jest księgowany pod datą 7 marca a nie np. 11 marca
powtarzam do znudzenie cytat wystąpienia pokontrolnego \" OPS prawidłowo dokonywał opis przelewu. Wskazywano okres za jaki dokonywany był przelew ,\" - CZYLI jakieś daty umieszczone na przelewie a nie kiedy księgowano , czy przekazywano dalej
Oprócz Prawidłowy opis przelewu to jaki ????????? - Księgowość przeczytaj również:
odpis na ZFŚS
zmiany w sprawozdawczości
bilans 2013 jak mam...
wspólne zamówienie na zakup art.biurowych
3% od świadczeń rodzinnych
piecza zastępcza -księgowanie
Sprawozdanie Rb WS-a
zmiany w budżecie
analityka do konta 976
badania okresowe -kto płaci?
gdzie paragraf 4610
faktury pod wyciągiem