Prezent - HYdE PaRK

Strona 4 z 6    [ Posty: 52 ]

Napisano: 11 sty 2016, 16:45

"Kill Bill" kojarzy się tylko i wyłącznie z Thurman. Ksywka Panna młoda z tego filmu z kobietą
Nie zajarzyłeś,nie wiedziałeś elmer, ejj łosiu ;)
czytelnik

Napisano: 12 sty 2016, 8:32

a "Lalka" się kojarzy tylko i wyłącznie z Wokulskim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj jeleniu, jeleniu...
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 9:02

czytam..." gdybym nie dawał żonie zadowolenia..itd. Zagalopowałeś się chyba trochę, w co ty się wkręciłeś i po co. A filmy Tarantino wpada znać,tak mi się wydaje,to dobre kino, zapędziłeś się w kozi róg jednym słowem 'mężczyzno". Może jednak trzeba było pozostać wiernym intuicji pierwotnej i kontynuować dzieło -czym jest oryginalność. ( apropos, Tarantino, jego twórczość pasuje do tematu oryginalność jak nic, kapitalnie)
Anioł.

Napisano: 12 sty 2016, 9:20

Aniołku jest (był?) taki znany polski tłumacz Stiller. O twórczości Masłowskiej wypowiedział się prostymi słowami:
ta Pani pierw powinna czytać, dużo czytać a dopiero potem coś napisać.
Jak ulał pasuje do ciebie. Tylko dodałbym jeszcze, czytać ze zrozumieniem. A z tym masz wielki problem. Rozumiem, że to nie jest twój język ojczysty i dlatego radzą serio potraktować radę Stillera.
Czytając twoje wpisy to można odnieść wrażenie, że to popis osoby, która nie do końca rozumie co się do niego mówi (pisze) w połączeniu z przerostem ego. W ogóle nie chwytasz kontekstu i wszystko z d...upą ci się kojarzy (jakieś braki w życiu osobistym?).
Co do twojego śmiesznego zarzutu o nieznajomość filmów Tarantino (nie jest to mój ulubiony reżyser, ostatnie jego filmy są wg mnie po prostu słabe) to kobieto nie kompromituj się. Jakaś osóbka wzięła nick: "Kill Bil" gdyż myślała, że to pseudo głównej bohaterki filmu o takim tytule. Ja zwróciłem jej uwagę, że to tylko nazwa filmu a główna bohaterka miała psuedo: Panna młoda (jakiś inny gamoń, którego znajomość filmu kończy się na plakacie twierdzi iż tak mu się kojarzy) i to ja nie znam wg ciebie tego filmu? j Nie kompromituj się.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 9:57

Oj Emilko ,jaka Ty słaba jesteś,myślisz ,że niewyparzoną buzią wszystko osiągniesz. Nie interesują mnie wypowiedzi zarozumiałej osoby,nie mam ochoty na rozmowę ,więc się najzwyczajniej odczep ,temat nie odpowiada? po co się w nim wypowiadałaś, najwidoczniej nie był odpowiedni dla tak wysokiego poziomu intelektualnego jak Twój haha. Swoją drogą jaka szkoda ,że nikt nie może porozmawiać na tak ,,wysokim'' poziomie ,:) Najzwyczajniej mi Ciebie szkoda ,mimo wszystko.
Basia34
Stażysta
Od: 22 sty 2015, 0:14
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 11:53

elmer jak ochłoniesz i się uspokoisz to odpowiedz na pytanie w jakim dialekcie ? śląskim ewentualnie mówisz. ja nie mam czasu na inne bzdury i nie wiem o co ci chodzi w tamtych postach, zresztą czytałam je powierzchownie, nie mają dla mnie większego znaczenia.
Anioł.

Napisano: 12 sty 2016, 11:59

znowu bełkot....
Fajnie, że się przyznałaś: "czytałam je powierzchownie"
szkoda, że nie dodałaś, iż nie zrozumiałaś.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 12:01

mimo oczywiście "czytania powierzchownego" na obrażać innych zdążyłaś.
Taki twój urok
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 12 sty 2016, 12:17

uwierz mi, za nic nie przestawię się polski w tym kontekście o którym mówisz ( obraziłam ), nie wiem o co chodzi ..mówię poważnie. To,że Ty obraziłeś to wiem...ale ok, sprawy nie robiłam.
ps. pomożesz mi z tym śląskim.
Anioł.

Napisano: 12 sty 2016, 12:19

obrażasz swoim tonem wynikającym z przerostu ego.
Nie rozumiesz w ogóle o czym się pisze a wypowiadasz się z góry z mentorskimi tekstami
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 4 z 6    [ Posty: 52 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x