prgman płace - Kadry

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 12 lut 2015, 10:21

witam. od stycznia pracuję na progman płace i nie mogę sobie poradzic ze sporządzeniem list 13-tki za poprzedni rok. moze mi ktoś pomoze?
jad123

Napisano: 12 lut 2015, 12:16

Jeżeli pracujesz na tym programie od stycznia tego roku to muszisz ręcznie nanieść każdemu pracownikowi w kartotece.
Pozdrawiam
Renia1

Napisano: 13 lut 2015, 10:17

przypuszczam, ze Jad123 chodziło o to, że nie zna programu a nie że nie ma danych. Ale może się mylę :)
Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
alanka
Awatar użytkownika
Referent
Od: 07 mar 2007, 16:04
Zajmuję się:

Napisano: 18 lut 2015, 15:40

Witam ! Też pracuję od stycznia na programie kadrowo- płacowym Progmanu i mam problem z wysługą lat , którą wypłacamy w pełnej wysokości przy zasiłkach chorobowych, opiekuńczych i macierzyńskich bez składek ZUS i nie wiem jak mam wprowadzić w programie, aby pracownicy która jest na zasiłku macierzyńskim płatnym z ZUS wypłacić tylko wysługę lat. Proszę o pomoc!! Pozdrawiam !
djolka

Napisano: 20 lut 2015, 14:23

do djolka Chyba wiem jak ci pomóc ale za dużo by było pisaniny. Jeżeli mozesz to zadzwoń 691499331
Pozdrawiam
Renia1

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem