Problem z KRD

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
JoannaS
Stażysta
Zajmuję się: FA, CP, DG, SW,
Kontakt:

Problem z KRD

Post autor: JoannaS »

Witam. Czy jest ktoś w stanie pomóc mi z wysyłką danych do KRD? Pracuję na Sygnity. Od 2 miesięcy ten sam komunikat i nic nie idzie. Hasło zmieniałam.
Załączniki
Zrzut ekranu 2025-06-06 082824.png
Aga1222
Praktykant
Zajmuję się: SR, FA, DO, CP
Kontakt:

Re: Problem z KRD

Post autor: Aga1222 »

Skontaktuj się z opiekunem z KRD.
Iza FA
Praktykant
Zajmuję się: FA/SR
Kontakt:

Post autor: Iza FA »

po takim komunikacie, masz pewnie aktywną opcję przy zaznaczeniu tego Bigu: "pobierz dane z KRD", spróbuj w następnych dniach kliknąć na tę opcję i powinno w końcu pójść.
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

Pytanie skierowałam do Sygnity. Dostałam ścieżkę do usunięcia niepoprawnych identyfikatorów KRD i po 24 godzinach się udało.
JoannaS
Stażysta
Kontakt:

Iza FA pisze: 06 cze 2025, 14:52 po takim komunikacie, masz pewnie aktywną opcję przy zaznaczeniu tego Bigu: "pobierz dane z KRD", spróbuj w następnych dniach kliknąć na tę opcję i powinno w końcu pójść.
To nie to.
Patty
Praktykant
Zajmuję się: ŚW/ŚR/FA
Kontakt:

Post autor: Patty »

JoannaS pisze: 09 cze 2025, 13:03 Pytanie skierowałam do Sygnity. Dostałam ścieżkę do usunięcia niepoprawnych identyfikatorów KRD i po 24 godzinach się udało.
U mnie pojawia się ten sam problem, masz możliwość wrzucenia instrukcji z sygnity?
ODPOWIEDZ