Progman- pit 11 w module zlecone

Wybrane tematy:
Przejście z asystenta rodziny na prac.soc. limit do 2000 z zfśś ubezpieczenie członka komisji przeciwalkoholowej Wypowiedzenie umowy o pracę zgłoszenie osoby przez płatnika Zatrudnienie obywatela Ukrainy
ODPOWIEDZ
Marcin Paciej
Stażysta
Zajmuję się: OPS- Kadry, Płace, Księgowość
Kontakt:

Progman- pit 11 w module zlecone

Post autor: Marcin Paciej »

Dzień dobry ,

Piszę z zapytaniem czy w programie firmy wolters PROGMAN w module zlecone prawidłowo generuje Wam PIT 11 dla zleceniobiorców? Ja dziś próbowałem wygenerować PIT i w całości jest zerowy, napisałem oczywiście o pomoc ale zanim oni odpiszą to trochę potrwa a chciałbym wiedzieć czy tylko ja mam taki problem, bo może mam błędy w ustawieniu programu.

Z góry dziękuję za odpowiedzi:)
GOPSIK#
Praktykant
Zajmuję się: kadry, księgowość, KDR, DM
Kontakt:

Re: Progman- pit 11 w module zlecone

Post autor: GOPSIK# »

Też mam ten problem w zleconych nie zaciąga mi kwot jest pusty wydruk tylko dane osobowe się zaciągają nie wiem dlaczego? W zeszłym roku nie miałam takiego problemu.
Marcin Paciej
Stażysta
Kontakt:

Ja napisałem, już trzy zgłoszenia do wolters ale zero odzewu... Obsługa tego programu to jakaś kpina, jakby Pani się dowiedziała jak rozwiązać ten problem to proszę o kontakt. Ja jak się coś dowiem to też napiszę
Marcin Paciej
Stażysta
Kontakt:

Odpowiedź z Wolters:

Dzień dobry,
proszę zweryfikować czy ma Pan najnowszą wersję programu, jeśli tak, to w zakładce Nawigacja>> Rodzaje wypłat proszę wybrać aktualne miejsce w PIT z rokiem 2022.
ODPOWIEDZ