program do Dod.Energ.

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
~ladybird

program do Dod.Energ.

Post autor: ~ladybird »

w dodatkach i śmieciach pracuję na RADIXIE i teraz właśnie przyszło mi głowy, że przecież powinien być też program do tego nowego \"haziajstawa\"...

chyba nie będziemy tego liczyć ręcznie!!!
bo jesli tak to ja tu zginę jak szara mysz :-((

kto pracuje na RADIXIE?...

RADIXOWCY!..łączcie się..odezwijcie się!...ja zaczynam panikować!!!
~małe ww

Re: program do Dod.Energ.

Post autor: ~małe ww »

o koleżanka ladybird wynużyła nosek za pojemnika do odpadów selektywnych .... witaj ;)
Jeśli chodzi o program to się nie pieklij bo biednii informatycy nie wiedzą jakie algorytmy ułożyć żeby to ogarnąć bo na każdym szkoleniu mówią co innego . ihihhi
Przyjdzie nam przeprosić maszyny do pisania z długim wałkiem ihihhi
~emu

Post autor: ~emu »

Dokładnie. Program mam otrzymać dopiero w I kwartale
~ladybird

Post autor: ~ladybird »

ręcznie??!!!
to naprawdę tu zginę!...a do domu będę chodzić tylko po to, żeby nie zapomnieli jak wyglądam...:-(((
~małe ww

Post autor: ~małe ww »

ladybird ........ zostaw im swoje zdjęcie .. taniej będzie ;) ihihihhi
~:)

Post autor: ~:) »

a ja będę mieć program jeszcze w grudniu :)
~SYLA

Post autor: ~SYLA »

dobre wiesci, jak program w grudniu,mozna pocwiczyc pisanie decyzji i wyliczanie. My pracujemy na radixie i wierze, ze tez szybko bedzie jakis modul uzupelniajacy, pozdrawiam.
~gorzatka

Post autor: ~gorzatka »

puki nie dostanę rozszerzenia programu na DM o dodatkowy moduł na DE zamierzam pisać decyzje w WORDZIE na zasadzie korespondencji seryjnej,
bazę przygotuję w excelu... więc dane do szablonu decyzji będą pobierać się z excela, dane będą też wykorzystane do kopert i zwrotek i innych pism w trakcie postępowania

na tej samej zasadzie przygotowuję na potrzeby dodatków mieszkaniowych wszelkiego rodzaju pisma w trakcie postępowania, a których nie ma w programie, lub są przygotowane w starym szablonie... (czyli bez funkcji wyjustuj - ohyda)... oraz koperty i zwrotki do wnioskodawcy, koperty i zwrotki do zarządcy,

w programie dostosowałam szablon kopert i zwrotek jednak wkurza mnie to że musiałabym drukować do każdego zarządcy pojedynczo, w WORDZie drukuję blokowo od razu do wszystkich... drukując ok 150 kopert miesięcznie dla samych zarządców ma to ogromne znaczenie...

z tego co mi wiadomo... nie będzie żadnych wyliczeń wysokości dodatku energetycznego, gdyż kwota będzie podana w obwieszczeniu...
~Daria

Post autor: ~Daria »

INFO-R obiecał nową funkcję w Cheopsie początkiem grudnia więc jest szansa spokojnie to sobie obejrzeć zanim wszystko ruszy... wielki ukłon panowie informatycy chociaż wy o nas myślicie.
ODPOWIEDZ