PROGRAM do obsługi stypendiów

Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego
Martini
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: PROGRAM do obsługi stypendiów

Post autor: Martini »

też mam SYGNITY i nie narzekam, choć doskonały nie jest.
Judyta

Post autor: Judyta »

My mamy ESO+ do stypendiów szkolnych i zasiłków. Nie jest zły, ale doskonały to on nie jest, nie robi wszystkich wydruków jakie bym chciała do sprawozdania, parę rzeczy bym poprawiła. Jak masz okazje wyboru to lepiej poszukaj inny.
LECH

Post autor: LECH »

Do księżnej.
Jeśli mógłbym prosić o namiary do firmy, która stworzyła program GRAVIS oraz o podanie ceny tego programy to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam życzę miłego końca tygodnia LECH
jaa

Post autor: jaa »

My teraz zakupiliśmy program SyGNITY w tym tez kolezanki mają świad. rozinne, nie narzekają:) czy w sygnity łatwiej jest zrobic sprawozdanie???
księżna

Post autor: księżna »

Witam.
Pracownia Informatyczna "GRAVIS" Gdynia
S.C. M.Szymula i spółka
81-107 GDYNIA ul. Płk.Stanisława Dąbka 149/3

Pozdrawiam :lol:
księżna

Post autor: księżna »

Witam.
Pracownia Informatyczna "GRAVIS" Gdynia
S.C. M.Szymula i spółka
81-107 GDYNIA ul. Płk.Stanisława Dąbka 149/3

Jeżeli chodzi o cenę to zapewne jest to indywidualna rozmowa, bo my jesteśmy stałymi klientami Firmy GRAVIS i cały Referat Finansowy obsługuje Pan, Szymula pewnie mamy jakieś gratisy.
Musiałabyś sam zadzwonić i pogadać, tel.501-160-229
Pozdrawiam :lol:
Frania 78

Post autor: Frania 78 »

Ja miałam sygnity i zrezygnowałam. Miałam ogromny problem z rozliczaniem faktur i skończyło się tym, że i tak musiałam rozliczać faktury ręcznie w exelu.
ODPOWIEDZ