PROGRAM NAPRAWCZY ŚDS - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 21 cze 2011, 22:43

Witam!
Do końca sierpnia muszę złożyć ( jak MY wszyscy) program naprawczy śds do UW w celu planowanych działań do spełnienia standaryzacji... Znalezione tabele w necie nie są adekwatne do działań, których muszę dokonać :( Macie może wiedzę, czy je można modyfikować w razie potrzeby?!?!
~śds. woj. wlkp.

Napisano: 27 cze 2011, 0:01

Program naprawczy trzeba pisać zgodnie z naszym rozporządzeniem.. wiemy przecież jakich standardów nie spełniamy. Na dziś nie ma żadnej tabelki jeśli chodzi o wytyczne z WUW. Musimy pisać wypracowanie. Pozdrawiam i powodzenia w pisaniu... mnie także to czeka :-)
~fiołek

Napisano: 30 sie 2011, 1:37

program ma być w formie tabelarycznej- późno, ale jednak jest wzór na stronie UW
~oli

Napisano: 30 sie 2011, 20:13

zgadzam się ...., program w formie tabeli , jest na stronie , tylko w takiej formie , dzwoniłam -pytałam .....
~Izabela

Napisano: 01 wrz 2011, 12:41

Witam, gdzie mozna znaleśc wzór takiego programu na jakiej stornie i jakiego urzędu? Prosze o wiecej informacji. Pozdrawiam
~sds

Napisano: 01 wrz 2011, 21:04

STRONA - WIELKOPOLSKI URZĄD WOJEWÓDZKI POZNAŃ , wchodzisz w zakładkę ZAŁATW SPRAWĘ następnie POMOC SPOŁECZNA- POMOC INSTYTUCJONALNA - ŚRODOWISKOWE DOMY SAMOPOMOCY
~Izabela

Napisano: 07 wrz 2011, 11:05

Dziekuje bardzo. Pozdrawiam.
~sds

Napisano: 07 wrz 2011, 17:18

a w lubuskim odsyłają PN i za każdym razem żądają jakiś nowych danych i mamy taką zabawę prawie od początku roku, szkoda że wcześniej nie ustalono co taki PN ma uwzględniac tj w wielkopolsce
~daria

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x