Program Pomoc państwa w zakresie dożywiania
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Program Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Witam wszystkich na tym forum. Mam pytanie odnośnie zasiłku celowego na żywność w ramach programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania, czy wliczacie go do dochodu rodziny jeśli jest przyznawany na więcej niż 1 miesiąc, bo okresówki wliczamy. Z góry dziękuję za informację.
Re: Program Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Ja byłem u swojego prawnika na temat tego czy liczyć do dochodu zasiłek celowy na żywność w ramach programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania. Odpisał mi, (dosyć obszernie) że należy ten zasiłek traktować jako zasiłek celowy i tym samym nie wliczać go do dochodu.
A czy mógłbys mi przesłac jakąś podstawę prawnę do tego, żeby nie liczyć tego zasiłku.
dzięki za odpowiedź.
Mój e-mail [email protected]
dzięki za odpowiedź.
Mój e-mail [email protected]
ale jaka podstawa prawna
w art. 8 ustawy o pomocy społecznej wyraźnie jest napisane,że do dochodu nie liczy się zasiłku celowego
w art. 8 ustawy o pomocy społecznej wyraźnie jest napisane,że do dochodu nie liczy się zasiłku celowego
Kod: Zaznacz cały
Mam pytanie odnośnie[b] zasiłku celowego[/b] na żywność w ramach programu Pomoc państwa w zakresie dożywiania,
Oprócz Program Pomoc państwa w zakresie dożywiania - Stypendia przeczytaj również:
od kiedy odmówć
Nie rozliczenie faktur na czas
czy wliczamy do dochodu
RADIX ESO+ Jak zrobić listę?
Komitet rodz.
pomocy
faktury ważne
Nienależnie pobrane stypendium a Upomnien i TW
podstawa prawna
wnioski
prosżę o pomoc
dofinansowanie na rozpoczęcie dziłalności gospodarczej-PILNE