programy realizowane w KIS - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 2 z 5    [ Posty: 48 ]

Napisano: 13 lut 2006, 18:59

Eureko, proszę o program dla matek samotnych i jesli możesz dla innych ja mam dla bezrobotnych [email protected]
~Iwona

Napisano: 13 lut 2006, 22:53

Eureka ty pytasz oczywiście, ale z tego co piszesz prowadzisz KIS drugi rok, więc masz doświadczenie. My chcemy zacząć teraz więc dlatego proszę o kontakt jeśli znajdziesz czas na doradzenie innym.
Pozdrawiam.
~Bożencia

Napisano: 14 lut 2006, 10:15

Podaje swoj adres mailowy dla Ciebie ivone z prośbą o przesłanie harmonogramu zajęć(mam nadzieje ze bedzie inny niz programy realizowane przez mnie do tej pory) oraz dla wszystkich innych którzy również potrzebują materiałów.pozdrawiam
[email protected]
~eureka

Napisano: 15 lut 2006, 15:39

Hej. Dopiero zaczynamy działalność. Mogłabyć rzucić jakieś pomysły. Próbujemy zacząć, a nie bardzo się orientujemy. Będziemy b. wdzięczne za cokolwiek.
~Dorota

Napisano: 15 lut 2006, 17:24

Do Doroty!
Wyzej podałam zadania jakie zrealizowałam w zeszłym roku.pozdrawiam
~eureka

Napisano: 15 lut 2006, 22:58

Dzięki za informacje. Sokntaktuję się nie na forum.
~Bożencia

Napisano: 16 lut 2006, 17:02

Dzięki, ale chodzi nam o przykładowy scenariusz.spotkań. Organizujemy szkolenia dla osób z robót publicznych. pa
~Dorota

Napisano: 17 lut 2006, 10:17

Cześć. Bardzo, ale to bardzo prosimy jak mogłabyś podesłać nam cokolwiek. Zaczełyśmy działać dopiero od piątku. Mamyw przyszłym tygodniu pierwsze szkolenie.
~Dorota

Napisano: 18 lut 2006, 17:21

Jestem z województwa warm-maz. i juz po napisaniu maili do paru osób z którymi mam kontakt widzę ze osoby zaczynające ten temat KISu oraz jego zadań zupełnie inaczej podchodzą do problemu niż ja i moj ośrodek.Nie mam jeszcze doswiadczenia w prowadzeniu szkoleń takich z prawdziwego zdarzenia gdyz nigdy nie było na to czasu!!Ludzie,w ciągu miesiąca trzeba było zorganizować prace dla 200osób wiec gdzie jest czas na ilkudniowe szkolenia??!!nie ma takiej mozliwosci.Obecnie w moim miescie mają ruszyc roboty publiczne i mam jeszcze miesiąc czasu wiec zaczynam prowadzic długoterminowe szkolenia dla kobiet bo mam na to poprostu jeszcze czas.Mam dorbrą radę.nie podchodzcie do tego zbyt ambicjonalnie bo szybko sie wypalicie w ten sposób z tego względu,że jako pracownik napocisz sie nad bezrobotnym a po tygodniu jego pracy dowiesz sie ze wyleciał za alkohol.I na co było to staranie??Nikt nawet nie doceni tej pracy a napewno nie bezrobotny,bo wiesz ze za rok znowu przyjdzie do Ciebie.Dlatego nie bierzecie tego tak do głowy.Moj ośrodek za sprawe priorytetową uważa zatrudnie a szkolenia są wtedy gdy jest na to czas i są CHĘTNI.Pozdrawiam
~eureka

Napisano: 04 maja 2007, 16:17

Eureko poproszę o program dot. samotnych matek, byłabym wdzięczna bardzo dziękuję [email protected]
~ona

Strona 2 z 5    [ Posty: 48 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x