Eureka ty pytasz oczywiście, ale z tego co piszesz prowadzisz KIS drugi rok, więc masz doświadczenie. My chcemy zacząć teraz więc dlatego proszę o kontakt jeśli znajdziesz czas na doradzenie innym.
Pozdrawiam.
Podaje swoj adres mailowy dla Ciebie ivone z prośbą o przesłanie harmonogramu zajęć(mam nadzieje ze bedzie inny niz programy realizowane przez mnie do tej pory) oraz dla wszystkich innych którzy również potrzebują materiałów.pozdrawiam [email protected]
Hej. Dopiero zaczynamy działalność. Mogłabyć rzucić jakieś pomysły. Próbujemy zacząć, a nie bardzo się orientujemy. Będziemy b. wdzięczne za cokolwiek.
Cześć. Bardzo, ale to bardzo prosimy jak mogłabyś podesłać nam cokolwiek. Zaczełyśmy działać dopiero od piątku. Mamyw przyszłym tygodniu pierwsze szkolenie.
Jestem z województwa warm-maz. i juz po napisaniu maili do paru osób z którymi mam kontakt widzę ze osoby zaczynające ten temat KISu oraz jego zadań zupełnie inaczej podchodzą do problemu niż ja i moj ośrodek.Nie mam jeszcze doswiadczenia w prowadzeniu szkoleń takich z prawdziwego zdarzenia gdyz nigdy nie było na to czasu!!Ludzie,w ciągu miesiąca trzeba było zorganizować prace dla 200osób wiec gdzie jest czas na ilkudniowe szkolenia??!!nie ma takiej mozliwosci.Obecnie w moim miescie mają ruszyc roboty publiczne i mam jeszcze miesiąc czasu wiec zaczynam prowadzic długoterminowe szkolenia dla kobiet bo mam na to poprostu jeszcze czas.Mam dorbrą radę.nie podchodzcie do tego zbyt ambicjonalnie bo szybko sie wypalicie w ten sposób z tego względu,że jako pracownik napocisz sie nad bezrobotnym a po tygodniu jego pracy dowiesz sie ze wyleciał za alkohol.I na co było to staranie??Nikt nawet nie doceni tej pracy a napewno nie bezrobotny,bo wiesz ze za rok znowu przyjdzie do Ciebie.Dlatego nie bierzecie tego tak do głowy.Moj ośrodek za sprawe priorytetową uważa zatrudnie a szkolenia są wtedy gdy jest na to czas i są CHĘTNI.Pozdrawiam